• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Aero.rs ekskluziva: A330 "Mihajlo Pupin" iznad Manile

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

A330 u nacionalnim bojama i sa portretom slavnog srpskog naučnika Mihajla Pupina prava je egzotika na Filipinima i privukao je pažnju fotografa Patrika Dariagana i Romana Angela Vakiza koji su zabelezili ove spektakularne prizore na sletanju u Manilu

  • 0
Air Serbia A330 Patrick Dariagan @lodimaster.pat

Air Serbia pokazala je šta znači status nacionalne avio kompanije - kao i mnogo mnogo puta do sada - organizovanjem specijalnog čarter leta JU010/JU011 koji će košarkašku reprezentaciju Srbije dovesti u domovinu posle Svetskog prvenstva i osvajanja srebrne medalje.

Nacionalni avio prevoznik se u vazduhoplovnoj terminologiji zove flag carrier (engl. onaj ko nosi zastavu) i ima jednu od misija upravo da promoviše svoju državu gde god da njegovi avioni lete

Airbus A330 u nacionalnim bojama i sa portretom slavnog srpskog naučnika Mihajla Pupina prava je egzotika na Filipinima i privukao je pažnju fotografa Patrika Dariagana i Romana Angela Vakiza koji su zabelezili ove spektakularne prizore na sletanju u Manilu, sa filipinskom prestonicom u pozadini.

A330 Roman Angelo Waquiz

(Aero.rs/SI)

A330 Roman Angelo Waquiz

Video: Srebrni Orlovi krenuli put Srbije: Ukrcavanje naših košarkaša u avion, večeras doček na aerodromu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Aero Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>