• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

AERO.RS LIVE: Pratite uživo gde se nalazi avion sa košarkašima Srbije na putu do Beograda

Vreme čitanja: oko 1 min.

Donosimo vam u realnom vremenu informaciju gde se trenutno nalaze momci koje svi u Srbiji željno očekuju da pozdrave

  • 1
Air Serbia A330 Salinger Igor

Avion Air Serbia Airbus A330 Mihajlo Pupin sa košarkašima Srbije poleteo je iz Manile ka Beogradu danas nekoliko minuta pre 16 časova po lolaknom vremenu, kako su Aero.rs i Telegraf.rs već pisali.

Specijalni let sa oznakom ASL0011/JU11 na put dug preko trinaest časova zaputio se preko Južnog kineskog mora, direktno iznad Hong Konga, severno i severoistočno preko Kine kako bi zaobišao najviše delova Himalaja, preko Kazahstana i Kaspijskog mora u pravcu Beograda gde se, prema poslednjim informacijama sa sevisa za praćenje letova, očekuje posle 23 časa.

Aero.rs kao portal čija je specijalnost u okviru Telegraf porodice informativnih portala avijacija i vazduhoplovstvo donosi vam u realnom vremenu informaciju gde se trenutno nalaze momci koje svi u Srbiji željno očekuju da pozdrave.

Sa leve strane ekrana možete videti očekivano vreme dolaska, visinu na kojoj se nalazi avion (ALTITUDE, u ft/stopama, jedan metar je približno 3 stope), pravac aviona (TRACK) kao i brzinu aviona i to ne jednu nego dve: brzinu aviona u odnosu na tlo (GROUND SPEED) i u odnosnu na vazduh oko aviona (AIRSPEED). Brzina je izražena u čvorovima (kts, 1 kt = 1.85 km/h)

(Aero.rs/SI)

Video: Airbus Helicopters H145M MUP Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Aero Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    11. septembar 2023. | 21:37

    Djokovic me je malo oporavio pa mogu da pratim let inace da je i on izgubio danas ne bih bio sposoban da idem na posao.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>