• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nova stara linija: Air Montenegro leti za Rim od 15. decembra

Vreme čitanja: oko 1 min.

Crnogorska nacionalna avio kompanija obnavlja jedan od najpopularnijih letova nekadašnjeg Montenegro Airlinesa

  • 0
Air Montenegro Salinger Igor

Air Montenegro (To Montenegro, 4O/MNE) ove zimske sezone uvodi novu redovnu liniju između Podgorice i Rima - tačnije obnavlja jedan od najpopularnijih letova nekadašnje nacionalne kompanije Montenegro Airlines.

Air Montenegro avioni će leteti dva puta sedmično između italijanske i crnogorske prestonice od 15. decembra, ponedeljkom i petkom.

Ovu liniju je održavao Montenegro Airlines do početka pandemije korona virusa u martu 2020, kao i - takođe sada bivša - italijanska Alitalia.

Air Montenegro Salinger Igor
Wizz air, koji je u međuvrenu "uleteo" u prazninu na tržištu, nedavno je najavio da će smanjiti uslugu na sezonske letnje letove, što znači da neće saobraćati između njih ove zime, ali da će letove obnoviti 2024, piše portal Ex Yu Aviation News.

Prošle godine, između Podgorice i Rima je putovalo 30.660 putnika. Brojke su dostigle vrhunac 2018. godine kada je 46.298 putnika putovalo između dva glavna grada.

(Aero.rs/SI)

Video: Stanija otkrila da li je oprostila Asminu, i da li je zvanično verena: "Vratila sam prsten"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Aero Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>