• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Air Serbia: Nije bilo promene cena avio karata za letove iz Izraela

Vreme čitanja: oko 2 min.

Imajući u vidu da su cene i dostupnost avio karata za sve letove promenljive u odnosu na ponudu i potražnju, Aero.rs je proverio ove navode na internet sajtu kompanije odnosno onlajn rezervacionom sistemu

  • 0
Air Serbia Airbus Salinger Igor

Avio kompanija Air Serbia oglasila se "povodom napisa u pojedinim medijima u kojima se spekuliše u vezi sa navodnim cenama karata" na letovima između Beograda i Tel Aviva, "najoštrije demantujući takve tvrdnje".

"Nije prvi put da se u pojedinim medijima pojave insinuacije i potpune neistine u vezi sa cenama karata, u situacijama kada Air Serbia leti u posebnim okolnostima i pomaže građanima Republike Srbije i drugih zemalja da što lakše i brže stignu do željene destinacije", navode u Air Serbia.

"Na samom početku aktuelne bezbednosne krize u Izraelu kompanija je odlučila da neće menjati cene karata u odnosu na prethodni period", kažu u avio kompaniji.

"S tim u vezi, najniža cena karte na letovima iz Tel Aviva za Beograd u narednom periodu je 167 evra po smeru. U periodu od 9. do 12. oktobra većina putnika je svoju kartu platila 285 evra po smeru, sa svim uključenim taksama. Prvi let Air Serbia iz Tel Aviva na kojem ima slobodnih mesta je 19. oktobra i za njega se mogu kupiti karte u ekonomskoj klasi po ceni počev od 252 evra po smeru, sa svim uključenim taksama", navode u srpskom nacionalnom avio prevozniku uz napomenu da "obzirom na situaciju, dolazi i do povremenih otkazivanja od strane putnika, pa se pojedina sedišta ubrzo potom mogu naći u prodaji" uz savet "putnicima koji žele da kupe karte na toj liniji da svakodnevno prate dostupnost avio-karata na željenim letovima".

TLV-BEG Air Serbia/printscreen
Obzirom da su cene i dostupnost avio karata za sve letove promenljive u odnosu na ponudu i potražnju, Aero.rs je proverio ove navode na internet sajtu kompanije odnosno onlajn rezervacionom sistemu. U trenutku pisanja teksta (petak 13. 10 21:44) u nastupajućem periodu prvo slobodno mesto - jedno -  ima na letu JU817 u nedelju, 15. oktobra po ceni od 52.194 RSD. Po istoj ceni moze se kupiti i karta za let JU813 u utorak 17.oktobra, dok dva dana kasnije, u četvrtak 19. oktobra preko Rima (JU7379/JU533) cena iznosi 28.386 RSD dok je karta za direktan let JU813 takođe 52.194 u ekonomskoj, odnosno 64.362 RSD u biznis kalsi. U nedelju 22. oktobra karta za direktan let Tel Aviv-Beograd staje 17-350 RSD.

(Aero.rs/SI)

Video: Otvorena nova poslovnica AirSerbia u TC "Galerija"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Aero Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>