• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bizarno bekstvo iz aviona: Nepoznati putnik iskočio kroz izlaz za hitne slučajeve, uhapšen na pisti

Vreme čitanja: oko 1 min.

Let iz Nju Orleansa do Atlante kasnio više od dva i po sata zbog incidenta u kom, srećom, niko nije povređen

  • 0
Zima, Teksas Tanjug/AP

Putnik na letu broj 3172 kompanije Southwest Airlines iz Nju Orleansa ka Atlanti uhapšen je na Međunarodnom aerodromu Luis Armstrong (MSY) nakon bizarnog pokušaja begstva

Prema izveštaju lokalne kancelarije šerifa u Džefersonu (JPSO) avion Southwest Airlines je još bio parkiran na terminalu kada je, pre nego što je avion krenuo da taksira ka uzletištu, muškarac afro-američkog porekla u panici pobegao kroz izlaz za hitne slučajeve (emergency exit) smeštenom kod krila!

Muškarac je prebačen u bolnicu na psihijatrijsku procenu, a njegov identitet nije otkriven.

Kao i uvek u ovakvim slučajevima, dalju istragu preuzeće federalne vlasti, javlja na svom portalu magazin Newsweek.

"Pohvaljujemo našu posadu i zemaljsko osoblje zbog brze i efikasne reakcije, a putnicima se izvinjavamo zbog neprijatnosti",  saopštila je press-služba kompanije Southwest Airlines.

 

Zbog ovog bizarnog incidenta u kom, srećom, nije bilo povređenih, let iz Nju Orleansa do Atlante je kasnio nešto više od dva i po sata, navodi internet stranica View From The Wing

Sličan incident dogodio se u julu 2021. godine, kada je putnik na letu kompanije American Airlines iz Šarlota za Baltimor iskočio iz izlaza za hitne slučajeve i na pistu na Međunarodnom aerodromu Šarlot Daglas (CLT)  nakon što je avion, koji je kasnio dva sata, otkazan. I tada je putnik uhapšen u brzoj akciji i poslat na posmatranje.

Protekli vikend bio je jedan od najopterećenijih u avio-saobraćaju u Sjedinjenim Američkim Državama zbog velikih popusta koji su avio-kompanije davale svojim korisnicama na Dan zahvalnosti.

(Aero.rs)

Video: Leteli smo sa najnovijim avionom RViPVO Vosjke Srbije Airbus C295W

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Aero Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>