• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vlada Crne Gore imenovala novi Odbor direktora Air Montenegro

Vreme čitanja: oko 1 min.

Novi članovi odbora su Tihomir Dragaš, Mitar Šušić, Aleksandra Gardašević Slavuljica, Danilo Popović i Vukadin Stojanović

  • 0
Air Montenegro Salinger Igor

Vlada je Crne Gore saopštila je da je imenovala poslednjeg radnog dana u godini nove članove Odbora direktora avio-kompanije To Montenegro, koja posluje pod komercijalnim nazivom Air Montenegro (4O) prenose crnogoski mediji.

U odbor su imenovani Tihomir Dragaš, Mitar Šušić, Aleksandra Gardašević Slavuljica, Danilo Popović i Vukadin Stojanović, navodi se u saopštenju Vlade.

Vlada je 23. novembra razrešila prethodni Odbor direktora te kompanije koji su činili Pavle Ljesar, Orhan Hodžić, Suad Đelović, Danilo Marković i Mersad Mujević.

Air Montenegro Salinger Igor
Najavljujući izbor novog Odbora direktora To Montenegro neposredno pre nego sšto je zvanično objavljen, podgorička Antena M navela je da do rešenja Vlade dolazi "samo dva dana nakon što je još aktuelni Odbor direktora, koji je inače smijenjen u novembru pa je sada u tehničkom mandatu, zatražio da se održi sjednica tog tijela prije praznika, kako bi se sagledalo poslovanje kompanije i sumirali poslovni rezultati".

"Iz kompanije je međutim odgovoreno da je za pripremu sjednice potrebno 30 dana", navodi Antena M, dodajući kako njihov izvor "vjeruje da je Vlada, upravo kako bi preduhitrila namjere smijenjenog Odbora, ubrzala izbor novog Odbora direktora".

(Aero.rs)

Video: Aviation Day South East Europe: Air Montenegro postao član IATA

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Aero Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>