• 1
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tokom letnje sezone Air Serbia čarteri do najmanje 13 destinacija: Gde će najviše leteti turisti iz Srbije

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Antalija je jedna od najpopularnijih destinacija, sa više od 140.000 putnika iz Srbije koji je posete svake godine

  • 1
Salinger Igor

Air Serbia (JU) planira obavljanje redovnih čarter letova ka čak trinaest za srpske turiste atraktivnih destinacija.

Potez je očigleno rezultat istraćivanje tržišta ali i potražnje turoperatora, a istovremeno otvara vrata za potencijalno dalje proširenje mreže u skladu sa rastućim interesovanjem putnika.

Prema trenutnim informacijama iz globalnih distributivnih sistema (GDS), srpska nacionalna kompanija tokom letnje sezone povezivaće Beograd (BEG) sa Antalijom (AYT), Bodrumom (BJV), Kefalonijom (EFL), Dalamanom (DLM), Hurgadom (HRG), Marsa Alamom (RMF), Marsa Matruhom (MUH), Monastirom (MIR), Prevezom (PVK), Samosom (SMI), Šarma el Šeikom (SSH), Skiathosom (JSI) i Zakintosom (ZTH).

Air Serbia Salinger Igor
Posebno se ističe Antalija jedna od najpopularnijih destinacija, sa više od 140.000 putnika koji je posete svake godine, prenosi Ex Yu Aviation.

Pored toga, Air Serbia planira letove sa niškog Aerodroma Konstantin Veliki (INI), sa čarter letovima ka Antaliji (AYT) i Monastiru (MIR), čije će usluge započeti 15. i 16. juna.

(Aero.rs)

Video: Airbus A319 Air Serbia

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Aero Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • angelina

    11. april 2024. | 11:27

    Ja za praznike putujem posle dužeg vremena avionom. Jeste da idemo samo na tri dana, ali sam već u panici, tako da sam skoro mesec dana ranije rezervisala r parking na aerodromu.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>