• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Air Montenegro otkazala letove za Minhen planirane u junu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Putnici će iz glavnog grada Crne Gore i dalje moći da lete tri puta nedeljno ka Frankfurtu: ponedeljkom, četvrtkom i nedeljom

  • 1
Montenegro Airlines Salinger Igor

Crnogorska nacionalna avio-kompanija Air Montenegro odlučila je da otkaže letove iz Podgorice (TGD) za Minhen (MUC). Avioni na ovoj liniji trebalo je da počnu da saobraćaju od 2. juna, dva puta nedeljno.

Karte za ove letove, koje su bile u prodaji od decembra 2023. su poništene, navodi portal Ex-Yu Aviation.

Air Montenegro, koji će zbog "geopolitičkih prilika tokom letnje sezone saobraćati sa četiri aviona", pristupio je "optimizaciji reda letenja za letnju sezonu i doneo odluku o otkazivanju letova" iz glavnog grada Crne Gore ka najvećem gradu Bavarske.

U saopštenju kompanije navodi se da će avioni na liniji Podgorica - Frankfurt (FRA) nastaviti da lete svakog ponedeljka, četvrtka i nedelje uz dodatne čarter letove prema nemačkom tržištu, napominje podgorički portal Adria.

Air Montenegro Salinger Igor

Air Montenegro će tokom letnje sezone iz Podgorice leteti ka Beogradu, Bratislavi, Cirihu, Kopenhagenu, Frankfurtu, Istanbulu, Ljubljani, Lionu, Nantu, Ostravi, Parizu i Rimu.

Redovan saobraćaj sa aerodroma Tivat (TIV) u Bokokotorkom zalivu obavljaće se ka Bakuu, Beogradu, Brnu, Istanbulu, Izmiru, Ljubljani i Pragu.

(Aero.rs)

Video: ATR72-600 Air Serbia

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Aero Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • angie

    10. maj 2024. | 12:23

    Samo da se ne otkazuju polasci do Tivta iz Beograda i da u sezoni bude više charter letova za grupe. Sve ostalo me ne zanima u junu i julu.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>