• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Azerbaijan Airlines produžava letove za Crnu Goru: Do Tivta sve do 17. oktobra

Vreme čitanja: oko 1 min.

Iz Bakua će ka popularnom letovalištu saobraćati avioni Airbus A319, Airbus A320 i A320neo. Od 3. juna na istoj liniji leti i Air Montenegro

  • 0
Azerbaijan airlines Foto: Shutterstock

Azerbaijan Airlines (J2) će ovog leta produžiti svoje sezonske operacije između aerodroma u Bakuu (GYD) i aerodroma Tivat (TIV), prenosi Ex-Yu Aviation.

Nacionalni avio-prevoznik Azerbejdžana obnovio je letove ka crnogorskom letovalištu pre dve nedelje, sa dva nedeljna leta, precizira ovaj portal.

Za razliku od prošle godine, kada je kompanija iz Bakua obustavila letove za Tivat 31. avgusta, Azerbaijan Airlines će nastaviti da pruža ovu uslugu i u septembru ove godine, dok će od 1. do 17 oktobra leteti jednom nedeljno.

Avio-kompanija će obavljati dva leta ka Tivtu avionom Airbus A319 koji ima 122 sedišta, trinaest letova sa Airbus A320 koji ima 174 sedišta, i 27 letova sa Airbus A320neo avionom koji ima 186 sedišta.

Azerbaijan Airlines će se prvi put suočiti sa konkurencijom na ovoj ruti, jer će Air Montenegro (4O) pokrenuti redovne sezonske letove između Tivta i Bakua 3. juna.

(Aero.rs)

Video: Otvaranje linije Izmir-Tivat Air Montenegro

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Aero Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>