• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pogledajte budući izgled novog Premium salona Air Serbia: Imaće pogled na pistu beogradskog aerodroma

Vreme čitanja: oko 1 min.

Do kraja godine novi premijum salon Air Serbia na beogradskom aerodromu

  • 0
Air Serbia Premium salon Air Serbia

Air Serbia planira krajem 2024. godine da otvori novi Premium salon na u novoizgrađenom delu terminala aerodroma Nikola Tesla kod izlaza C10, objavila je srpska nacionalna avio kompanija i pokazala fotografije - tačnije CGI ilustracije - kako će izgledati novi lounge.

Aero.rs je pre više o dva meseca pisao o namerama za otvaranje novog salona.

Novi salon zauzimaće površinu od 630 kvadratnih metara i moći će da primi istovremeno do 160 gostiju.

Air Serbia Premium salon Air Serbia

Na taj način, postojeći Salon koji se nalazi između izlaza A4 i A5 biće zamenjen dvostruko većim, a Air Serbia tvrdi da će ovim potezom "svojim putnicima pružiti još kvalitetniju uslugu u veoma prijatnom ambijentu"

Novi Premium salon Air Serbie imaće pravougaonu osnovu sa zidom koji je čitavom dužinom u staklu, što će omogućiti da pre odlaska na let putnici mogu da se odmaraju ili rade uz atraktivan pogled na pistu beogradskog aerodroma, odnosno poletanja i sletanja aviona.

Prostorom će dominirati fluidne forme inspirisane putanjom leta, kao i prepoznatljive boje i simboli Air Serbie, salon će biti podeljen u dve zone, servisnu i za odmor, dok će poseban deo činiti sala za održavanje poslovnih sastanaka koja se nalazi u VIP zoni Premium salona, navodi avio-kompanija.

Postojeći Premium salon Air Serbie na beogradskom aerodromu otvoren je 9. septembra 2015. godine i to je prvi i jedini salon te vrste u vlasništvu neke avio-kompanije na aerodromu u prestonici Srbije.

Od otvaranja do danas, usluge Salona je koristilo više od 325.000 gostiju, dodaje se u saopštenju.

Air Serbia Premium salon Air Serbia

Usluge Premium salona bez doplate mogu da koriste putnici Air Serbie koji putuju u biznis i Economy Comfort klasi, dok uz doplatu salon mogu koristiti i drugi putnici. Prema informacijama sa veb sajta Air Serbia, sat vremena boravka u Premium salonu staje 35 EUR, tri sata 55 EUR, dok je dnevna ulaznica 110 EU.

(Aero.rs/Tanjug)

Video: Aerodrom Nikola Tesla Beograd: Noćne operacije Air Serbia

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Aero Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>