• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Properelerac ali luksuzan: ATR predstavio HighLine dizajn kabine namenjen biznis klijentima

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prva dva vazduhoplova u luksuznoj konfiguraciji sa Eterea sedištima naručila malezijska avio-kompanija Berjaya Air

  • 0

Francusko-italijanski proizvođač regionalnih aviona ATR (Aerei da Trasporto Regionale ili Avions de Transport Régional) predstavio je novi dizajn enterijera vazduhoplova ATR72 samo sa poslovnom klasom.

Predstavljen na sajmu Aircraft Interiors Expo 2024, održanom u Hamburgu između 28. i 30. maja 2024. godine, ovaj dizajn kabine dolazi godinu dana nakon što je evropski proizvođač najavio HighLine koncept, koji se kreće od VIP transporta preko enterijera samo sa poslovnom klasom do tradicionalnih konfiguracija sa više klasa.

Ovaj enterijer poznat pod imenom ATR HighLine biće prvi put ugrađen u dva aviona ATR72-600 koje je naručila malezijska avio-kompanija Berjaya Air.

Prema informacijama koje je objavio portal Aerotime, ova dva vazduhoplova će prevoziti putnike do luksuznih hotela i odmarališta od sredine 2025. godine.

U verziji koju je poručila kompanija Berjaya Air biće ugrađena poslovna sedišta Eterea sa bočnom konzolom koja može da služi kao sto i kao prostor za odlaganje, a između sedišta biće dovoljno prostora za one sa dužim nogama, ali i za one koji vole da se tokom leta "zavale" u naslon.

(Aero.rs)

Video: ATR72-600 Air Serbia

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Aero Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>