• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Air Montenegro prevezao prve putnike iz Bakua u Tivat: Dva puta nedeljno za Azerbejdžan

Vreme čitanja: oko 1 min.

Let između Bakua i Tivta obavljen je avionom Embraer LR195, registarske oznake 4O-AOB, starim 15 godina preko Jermenije, Turske, Bugarske, Srbije, Severne Makedonije i Albanije

  • 0

Nakon što je Azerbaijan Airlines (J2) u prvoj polovini maja ponovo pokrenuo operacije između Tivta (TIV) i Bakua (GYD), najpre sa dva, a potom i četiri leta nedeljno, danas su na aerodromu u Boki Kotorskoj dočekani prvi putnici iz Azerbejdžana koji su došli letom crnogorske kompanije Air Montenegro (4O).

Na jedini aerodrom na crnogorskom delu jadrana avion je sleteo nekoliko minuta pre 17 časova, nakon 3 sata i 40 minuta provedenih u vazduhu, na letu 4O441. 

Let između Bakua i Tivta obavljen je avionom Embraer LR195, registarske oznake 4O-AOB preko Jermenije, Turske, Bugarske, Srbije, Severne Makedonije i Albanije.

Putnike su na aerodromu dočekali momci i devojke u crnogorskoj narodnoj nošnji, a pozdravili su ih i predstavnici Air Montenegro, Aerodroma Crne Gore i Turističkih organizacija ove države i Tivta.

Kako je saopšteno iz Air Montenegra, letovi na liniji između glavnog grada Azerbejdžana i letovališta u Boki će se od danas realizovati dva puta sedmično - ponedeljkom i petkom.

(Aero.rs)

Video: Airbus A319 Air Serbia

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Aero Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>