• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Propusnice za neograničeni broj letova su marketinška prevara: direktor Ryanair-a kritikuje Wizz Air

Vreme čitanja: oko 1 min.

Majkl O'Liri je izjavio da je ponuda Wizz Air "mala marketinška prevara" i da Ryanair nikada ne bi prodavao takve propusnice

  • 1
Michael O'Leary Foto: Shutterstock

Mađarska niskotarifna avio-kompanija Wizz Air nedavno je pustila u prodaju All You Can Fly propusnice koje omogućavaju putnicima da rezervišu neograničeni broj letova u jednoj godini. Dok je Wizz Air već rasprodao sve propusnice, ovu akciju kritikovao je direktor njegovog najvećeg konkurenta - Ryanaira.

Majkl O'Liri, prvi čovek Ryanair poznat po svojim oštrim i često kontroverznim izjavama, oglasio se povodom lansiranja All You Can Fly programa. Govoreći za irsku radio Newstalk prošle nedelje, Majkl O'Liri je izjavio da je ponuda Wizz Air "mala marketinška prevara" i da Ryanair nikada ne bi prodavao takve propusnice, preneo je MSN.

Wizz Air Airbus A320 Salinger Igor

On se osvrnuo na činjenicu da je prilikom svake rezervacije neophodno platiti dodatnih 9,99 evra i da ja istu moguće izvršiti samo tri dana pre putovanja, o čemu je Aero.rs takođe pisao.

"To je zanimljiv marketinški trik, ali to je sve", smatra direktor Ryanair.

Wizz Air je u međuvremenu prodao sve dostupne All You Can Fly propusnice - tačnije njih 10.000 - za svega 48 sati, preneo je Aero Time pozivajući se na pisanje Bloomberg. Avio-kompanija navodno ratmatra mogućnost prodaje dodatnog broja ovih specijalnih karata.

(Aero.rs)

Video: Putnik - vazduhoplov udruženja studenata Beogradskog univerziteta Beoavia

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Aero Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • angelina

    23. avgust 2024. | 12:12

    Svi mi volimo da izguglamo jeftine karte, nadjemo povoljne charter letove za grupe, pa uklapamo datume, ali ova priča je i meni bila od početka sumnjiva.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>