• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Wamos Air završio letove za Air Srbiju

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Avion španske ACMI (aircraft, crew, maintenance and insurance) kompanije je bio angažovan zbog ispadanja iz saobraćaja A330 Air Srbije

  • 0
Wamos Air A330-300 n94504/jetphotos.net

Avion Wamos Air-a, A330 registracije OE-LAC vratio se danas, 26. avgusta u svoju matičnu madridsku bazu posle tri dana i šest legova obavljenih za Air Srbiju.

Avion španske ACMI (aircraft, crew, maintenance and insurance) kompanije je bio angažovan zbog ispadanja iz saobraćaja avona A330 reg. YU-ARB na Aerodromu O'Hara u Čikagu (ORD) 21. avgusta o čemu je naš portal pisao.

Širokotrupna flota Air Srbije će ovih dana biti pojačana, novim, trećim avionom A33o a po ulasku u srpski registar nosiće registraciju YU-ARD. Ovih dana su objavljene i njegove slike iz hangara u Lisabonu gde je avion dobio i novi vizuelni indetitet.

Krajem godine, širokotrupnoj floti srpske nacionalne avio-kompanije će se priključiti i četvrti A330 koji će takođe nositi livery EXPO 2027.

(Aero.rs)

Video: Srpski leteći vatrogasci: Više od dva miliona litara vode izbacili na požare za manje od mesec i po

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Aero Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>