• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Etihad Airways najavljuje nove linije ka Varšavi i Pragu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Etihad Airways širi svoju evropsku mrežu dodavanjem novih destinacija u Češkoj i Poljskoj

  • 0
Etihad B787 Foto: Shutterstock

Etihad Airways, nacionalna avio-kompanija UAE-a, nastavlja svoju globalnu ekspanziju lansiranjem dve nove rute — Varšavu u Poljskoj i Prag u Češkoj, čime ova kompanija po prvi put uvodi direktne letove ka ovim zemljama.

Od 2. juna 2025. godine, Etihad će pokrenuti četiri nedeljna leta ka Varšavi i Pragu.

Ove linije će biti opslužene Etihadovim avionima Boeing 787 Dreamliner, sa 28 sedišta u biznis klasi i 262 sedišta u ekonomskoj klasi.

Antonoaldo Neves, izvršni direktor Etihad Airways-a, rekao je: „Ponosni smo što predstavljamo Varšavu i Prag kao naše najnovije destinacije, što odražava našu posvećenost širenju na nova tržišta. Ove rute ne samo da obogaćuju našu mrežu, već nude i odličnu priliku za jačanje veza sa ovim zemljama i privlačenje većeg broja posetilaca u Abu Dabi. Smatramo da je ovo ključni deo naše strategije rasta, pomažući u podsticanju turizma i podržavanju vizije UAE za budućnost.”

Poljska i Češka su već postale značajni izvori posetilaca za UAE. Uvođenje direktnih letova iz Varšave i Praga će poboljšati opcije putovanja između UAE i ovog dela Evrope.

(Aero.rs)

Video: Srpski leteći vatrogasci: Više od dva miliona litara vode izbacili na požare za manje od mesec i po

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Aero Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>