• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

EUROAVIA organizuje radionicu sastavljanja dronova u Valensiji

Vreme čitanja: oko 1 min.

Rok za prijavu na Valencia Drone Workshop 2024 je do 12. novembra

  • 0
Dronovi sport, racing drone Shutterstock

Studentska organizacija EUROAVIA organizovaće radionicu posvećenu konstruisanju bespilotnih letelica. Drone Workshop, skraćeno DroWo, održaće se sredinom februara naredne godine u Valensiji.

Na predstojećoj radionici studenti će imati priliku da se uče o važnosti i izazovima tehnologije dronova u praktičnoj upotrebi.

"Uz instrukcije stručnjaka, polaznici će korak po korak praviti sopstveni dron. Polaznici će biti podeljeni u četiri tima, svaki od njih će sastaviti po jedan dron iz ARF (Almost Readi to Fly) kompleta. Na ovaj način, krajnji cilj neće biti samo učenje o dronovima, već i da se događaj završi takmičenjem između sva četiri tima, dokazujući upravljanjem dronovima da li su dobro sastavljeni," navodi se na sajtu EUROAVIA Valencia.

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Una publicación compartida de EUROAVIA (@euroavia)

Radionica će započeti 18. i trajaće sve do 23. februara, a na njoj će učestvovati 16 studenata. Tokom četiri puna radna dana, studenti iz svih krajeva Evrope koji se prijave na DroWo trebali bi da sastavljaju dronove "od jutra do mraka", a u večernjim časovima je predviđno slobodno vreme kao i tematski kulturni događaji.

Rok za prijavu na Valencia Drone Workshop 2024 je do 12. novembra i ona se može izvršiti na sajtu EUROAVIA Valencia. Mesto održavanja radionice je Univerzitet politehnike u Valensiji.

(Aero.rs/AŠ)

Video: BEOAVIA - Udruženje studenata vazduhoplovstva

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Aero Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>