• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Obrazovanje vazduhoplovnih kadrova u fokusu: Dve državne institucije radiće na zajedničkom cilju

Vreme čitanja: oko 1 min.

Direktorka DCV, Mirjana Čizmarov, i v.d. direktora Kancelarije za dualno obrazovanje dr Gabrijela Grujić, potpisale su Memorandum koji predstavlja osnovu saradnje između dve strane

  • 0
Mirjana Čizmarov, Gabrijela Grujic Direktorat civilnog vazduhoplovstva Republike Srbije

Memorandum o razumevanju između Direktorata civilnog vazduhoplovstva Republike Srbije i Kancelarije za dualno obrazovanje i Nacionalnog okvira kvalifikacija potpisan je danas (3. april) u prostorijama DCV.

Ovaj korak ima za cilj unapređenje dualnog obrazovanja u sektoru civilnog vazduhoplovstva, saopšteno je iz nacionalnog regulatornog tela.

Direktorka Direktorata civilnog vazduhoplovstva, Mirjana Čizmarov, i v.d. direktora Kancelarije za dualno obrazovanje i Nacionalnog okvira kvalifikacije, dr Gabrijela Grujić, potpisale su Memorandum,  koji predstavlja osnovu saradnje između dve strane, navodi DCV

Glavni fokus saradnje će biti na promociji dualnog obrazovanja u civilnom vazduhoplovstvu, kao i na razmeni informacija o potrebama za kadrovima i njihovom obezbeđivanju.

Fotografije iz Vazduhoplovne akademije u Beogradu Foto: Vazduhoplovna akademija
Direktorat civilnog vazduhoplovstva Republike Srbije poručuje da "nastavlja sa aktivnim angažovanjem u razvoju dualnog sistema obrazovanja, sa ciljem promovisanja mladih umova, inovacija i profesionalnih kompetencija u civilnom vazduhoplovstvu"

(Aero.rs)

Video: Airbus Helicopters H145M MUP Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Aero Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>