• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

ПОНУДА ЗА РАБОТА: Wizzair бара кабински екипаж во Скопје и Софија

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Uslovi su standardni za ovaj posao: najmanje 18 godina, diploma srednje škole, da možete dohvatiti visinu od 210 cm, tečno vladanje engleskim jezikom, važeći pasoš bez ograničenja koji važi još najmanje 6 meseci i da ste plivač

  • 0
Wizz Air Airbus A321 Salinger Igor

Wizzair nastavlja sa traženjem kabinskog osoblja u regionu: buduće stjuardese i stjuardi iz Severne Makedonije i Bugarske imaju priliku da konurišu za posao 1. septembra u Skopju, odnosno 30 avgusta i 12. septembra u Sofiji.

Uslovi su standardni za ovaj posao: najmanje 18 godina, diploma srednje škole, da možete - makar na vrhovima prstiju - dohvatiti visinu od 210 cm, tečno vladanje engleskim jezikom, važeći pasoš bez ograničenja koji važi još najmanje 6 meseci i da ste plivač.

Formular za prijavu i detalje oglasa, kao i druge lokacije širom Evrope i datume gde i kada se održavaju Open Day Recruitment mađaske aviokompanije možete videti na sajtu Wizz Aira.

Kako Wizz air vidi lajfstajl svojih stjuardesa i stjuarda pogledajte u videu:

(Aero.rs/AŠ)

Video: Aero.rs u balonu: Kruševačka Kapadokija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Aero Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>