• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Poleteo JU9070: Specijalni repatrijacioni let Air Serbia za Tel Aviv

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sletanje u Beograd očekuje se posle 00:30 časova u ponedeljak

  • 0

JU9070 Flightradar24.com
Nacionalna avio kompanija Air Serbia obavestila je da će danas (nedelja, 8. oktobar 2023. godine) "obaviti repatrijacioni let iz Tel Aviva, u saradnji sa Vladom Republike Srbije, za sve državljane Republike Srbije koji su inicijalno imali karte za letove drugim kompanijama, a koje su u međuvremenu otkazale svoje letove"

Planirano je da avion Air Serbia poleti iz Tel Aviva večeras u 22.40 časova po lokalnom vremenu (21:40 po srednjeevropskom).

Aero.rs saznaje da je za ovaj repatrijacioni let angažovan Airbus A319 (YU-APF). Let je označen kao JU9070, odnosno JU9071 u povratku. Ovaj avion može da preveze između 138 i 144 putnika - zavisno od toga da li ima biznis klasu i koliko sedišta u njoj.

Air Serbia Airbus A319 Salinger Igor
Prema najavama letova, sletanje u Beograd očekuje se posle 00:30 časova u ponedeljak.

Iz avio-kompanije napominju da je "za spiskove putnika za repatrijacioni let nadležno Ministarstvo spoljnih poslova Republike Srbije" i da se putnici "za sve upite obrate diplomatsko-konzularnom predstavništvu Republike Srbije u Izraelu ili Ministarstvu spoljnih poslova Republike Srbije".

Air Serbia je najavila da će nastaviti da obavlja svoje redovne letove između Beograda i Tel Aviva obaviti repatrijacioni let iz Tel Aviva, u skladu sa planiranim redom letenja.

Prvi repatrijacioni let iz Izraela od početka najnovijeg oružanog sukoba obavljen je danas pre podne.

(Aero.rs)

Video: Air Serbia Airbus A330

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Aero Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>