• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Rođendansko ulepšavanje: Novi veb sajt Air Serbia

Vreme čitanja: oko 1 min.

Izmenjena je navigacija, izgled vidžeta i paleta boja u kojoj dominiraju bela i srednje plava.

  • 0
Air Serbia veb sajt Air Serbia

Srpska nacionalna avio-kompanija osvežila je izgled i sadržaj svojih intenet stranica, očigledno u sklopu rođendanskog slavlja, odnosno obeležavanja desetogodišnjice poslovanja pod sadaršnim imenom. Air Serbia je obavila prvi komercijalni let 26. oktobra 2013. godine izmeđuizmeđu Beograda i Abu Dabija

Sajt airserbia.com od noćas ima potpuno novi izgled koji karakteriše svedeniji dizajn i jednostavnija upotreba.

Novi sajt Air Serbia Foto: Air Serbia
Internet prezentacija koju je Air Serbia koristila uz manje promene od svog osnivanja pa sve do danas otišla je u istoriju, a na njeno mesto došla je znatno savremenija varijanta.

Na veb prezentaciji srpske avio-kompanije izmenjena je navigacija, izgled vidžeta i paleta boja u kojoj dominiraju plava i bela.

Utisak je da su radovi na promenama na sajtu su još uvek u toku, kao i da će programeri Air Serbia tek da se pozabave stranicama za rezervaciju karata jer je njihov dizajn još uvek isti - to jest od trenutka kada se unesu podaci i krene sa procesom bookinga.

Ono što je takođe ostalo isto je i što je za pohvalu je i izbor stranih jezika. Na sajtu se i dalje nudi opcija prevođenja na engleski, nemački, ruski, grčki i mnoge druge jezike što nesumnjivo pomaže putnicima koji ne vladaju srpskim jezikom.

Sada je tu i stalno pristutan "tab" sa desne strane za pitanja i povratne informacije korisnika.

(Aero.rs/AŠ)

Video: Maja i Ceca zaigrale zagrljene: Ovako se provode na Prijinom koncertu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Aero Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>