• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Skopje Air Fair 2023: Prilika za mlade da se upoznaju sa poslovima u vazduhoplovstvu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prisustvo na trećem Skopje Air Fair potvrdili su Agencija za civilno vazduhoplovstvo Makedonije, Aeroklub Skoplje, TAV, Makedonska vojna akademija, M-NAV, Wizz Air Pilot Cadet Program, Rumunsko aeronautičko udruženje/Evropski institut za vazduhoplovstvo, Ad Verbum, Vazduhoplovna federacija Makedonije, Rimini Air i drugi.

  • 0

Makedonsko udruženje Avicon po treći put organizuje Skopje Air Fair, sajam vazduhoplovstva namenjen upoznavanju mladih sa poslovima u avijaciji.

Srednjoškolci i studenti koji se interesuju za vazduhoplovstvo moći će da saznaju kakve profesionalne mogućnosti postoje u ovoj oblasti. Na ovogodišnjem sajmu akcenat će biti i na promociji obrazovnih institucija iz zemlje i inostranstva.

Svoje prisustvo na trećem Skopje Air Fair potvrdili su Agencija za civilno vazduhoplovstvo Makedonije, Aeroklub Skoplje, TAV, Makedonska vojna akademija, M-NAV, Wizz Air Pilot Cadet Program, Rumunsko aeronautičko udruženje/Evropski institut za vazduhoplovstvo, Ad Verbum, Vazduhoplovna federacija Makedonije, Rimini Air i drugi.

Najavljeno je i prisustvo predstavnika Vazduhoplovne akademije.

Ovogodišnji sajam održaće se u subotu 28. oktobra na lokaciji Školka u Gradskom parku Skoplja, sa početkom u 11 časova.

(Aero.rs/Avicon)

Video: RV i PVO Vojske Srbije na aeromitingu povodom 100 godina avijacije u Severnoj Makedoniji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Aero Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>