• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Posao: Emirates traži stjuardese i stjuarde, otvoreni dan u Skoplju 09. februara

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ako tečno govorite engleski jezik, timski ste igrač, imate iskustvo u uslužnim delatnostima i najmanje srednju školu, visoki ste barem 160 cm ovo može biti šansa za karijeru u avijaciji

  • 0

Ove godine kompanija Emirates planira da zaposli čak 5.000 žena i muškaraca koji će proći obuku za stjuardese i stjuarte i posle nje priključiti se ovom avio-prevozniku sa bazom u Dubaiju, o čemu je portal Aero već pisao.

Prvi Otvoreni dan kompanije Emirates u regionu zakazan je  u glavnom gradu Severne Makedonije i održava 09. februara u Hotelu Meriot, koji se nalazi na Trgu Makedonija 7.

Od kadndidata se učekuje da imaju barem jednu godinu iskustva u uslužnim industrijama i najmanje srednju školu, kao i da nemaju tetovaže koje bi bile vidljive dok ste u uniformi stjuarta ili stjuardese ove kompanije.

Ostali uslovi su standardni za posao kabinskom osoblja u većini avio-kompanija: potrebno je da tečno govore engleski jezik (dodatni jezici su prednost), visina od najmanje 160 cm i možete da dohvatite 212 cm da su "stvoreni ste za timskog igrača" i  sa "pozitivnim pristupom".

Za strane državljane, kakvi uglavom konkurišu za poslove u emiratskim kompanijama, neophodno je da ispunjavaju uslove Ujedinjenih Arapskih Emirata za radnu vizu.

Emirates navode i kako treba da izgledaju kandidati koje će kompanija uzeti u razmatranje.

Žene: potpuno našminkane, sa vezanom kosom, obučene u poslovnu odeću - kostim, kao i da nose obuću sa visokom petom.

Muškarci: treba da su izbrijani, sa kosom uredno podšišanom i očešljanom, "smart/business" stajling, u odelu sa kravatom i klasične cipele.

Više informacija o otvorenim danima, procesu selekcije i uslovima ovog avio-prevoznika možete naći na njihovoj internet stranici posvećenoj karijerama u kompaniji Emirates.

(Aero.rs)

Video: Uniforme stjuardesa i stjuarda JAT i Air Serbia kroz vreme

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Aero Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>