• 0

Vreme čitanja: oko 5 min.

Posao: Prince Aviation zapošljava vazduhoplovne tehničare i inženjere svih profila

Vreme čitanja: oko 5 min.

Održavanje vazduhoplova je oblast i struka sa svetlom budućnošću, smatraju u Prince Aviation, a mogućnosti za napredak i usavršavanje su takve da će "krajnji dometi zavisti samo i isključivo od samog kandidata"

  • 0
Prince Aviation MRO Predrag Vučković/Prince Aviation

Prince Aviation je u potrazi je za novim vazduhoplovnim tehničarima i inženjerima svih profila u sklopu priprema za, kako navode u beogradskoj kompaniji koja je pored održavanja i servisiranja vazduhioplova (MRO) delatnosti, u široj javnosti poznatija po školovanju pilota (ATO) i u poslovnoj avijaciji,  "veliko proširenje poslovanja koje je očekuje u narednom periodu".

U MRO segmentu, Prince Aviation je najveća organizacija za održavanje aviona generalne avijacije i poslovnih aviona regionu.Na tržištu rada se za mnoge poslove se danas očekuje od kandidata da pošelje "motivaciono pismo" kako bi poslodavac procenio koliko je njegov budući zaposleni zaniteresovan za pozicije koje se nudi.

Prince Aviation  je ovog puta "obrnuo igricu" i pozvao svoje buduće kolege da im se pridruže na sebi svojstven način. Objavu prenosimo u celosti:

Osigurajte sebi sigurnu budućnost u dinamičnom okruženju u struci koja ima svetlu budućnost!

Prince Aviation je najveća organizacija za održavanje poslovnih aviona i aviona generalne avijacije u jugoistočnoj Evropi, a svojim mogućnostima i znanjem može da odgovori bilo kom izazovu u svom poslu i stane rame uz rame i najvećim imenima u ovom poslu bilo gde u svetu. Rad stručnih timova srpske kompanije prepoznat je i od strane najvećih svetskih proizvođača kako vazduhoplova, tako i motora i opreme.

Prince Aviation se održavanjem bavi već više od 15 godina, a uspon je počet osvajanjem linijskog održavanja tipova vazduhoplova koje je kompanija tada koristila u avio-taksi saobraćaju. Vremenom obim poslova se širio, tim je bio sve brojniji a iskustvo je neprekidno raslo.

Prince Aviation već više od decenije nosilac svih potrebnih Uverenja o osposobljenosti kako od Direktorata Civilnog Vazduhoplovstva Republike Srbije, tako i evropske Agencije za bezbednost vazduhoplovstva (EASA). Ne samo to, Prince Aviation je prepoznat od najvećih imena vazduholovne industrije u svom segmentu. Ako pomenemo imena Cessne, Pratt&Whitney ili Garmina malo ko za njih nije čuo.

Danas, Prince Aviation se može pohvaliti da u održavanju poslovnih aviona ne postoji zadatak i izazov kome nisu dorasli i za koji nisu spremni. U hangaru na aerodromu Beograd se rade i najkomplikovanije modifikacije aviona iz familije Cessna Citation ali i popravke kakve nisu rađene van fabričkih pogona proizvođača.

Priča o ambicijama i daljem razvoju se tu ne zaustavljaju i u Prince Aviationu se spremaju za novo poglavlje o kome će se tek čitati u vremenu koje dolazi.

Kompanija želi da svoj tim proširi i pojača i dobrodošli su stručnjaci svih specijalnosti i za linijsko i za bazno održavanje i aviona i sistema (B1), elektronske opreme (B2) i komponenti (C) kao i inženjeri za planiranje održavanja (C) i kontinualnu plovidbenost.

Prince Aviation MRO Predrag Vučković/Prince Aviation
Ne samo to, vrata Prince Aviation nisu zatvorene za mlade kadrove željne sticanja iskustva i usavršavanja. Naprotiv, i najmlađi vazduhoplovci željni učenja i usavršavanja mogu imati svoje mesto u timu Prince Aviation-a. Kompanija je, u stručnim krugovima, poznata po tome da daje priliku mladim i ambicioznim kolegama željnim dokazivanja i napredovanja. U hangarima danas i dalje rade oni koji su pre 15 godina na vrata zakucali bez ikakvog prethodnog radnog iskustva a koji su danas pravi majstori svog zanata.

Održavanje vazduhoplova je oblast i struka sa svetlom budućnošću i Prince Aviation sadašnjim i budućim članovima svog tima garantuje rad u mladom, a iskusnom kolektivu, u dinamičnom okruženju u kome su bezbednost i sigurnost na prvom mestu.

Mogućnosti za napredak i usavršavanje su takve da će podržati želje i najambicioznijih i da će krajnji dometi zavisti samo i isključivo od samog kandidata.

Posao avio-mehaničara je moguće opisati i definisati u nekoliko rečenica i stručnih izraza i to je isto svuda u svetu. Ono što u Prince Aviation-u može biti drugačije je da skoro ni jedan dan na poslu neće biti isti jer ćete se u svom radu sretati sa rešavanjem kvarova gde do izražaja dolaze i znanje i spretnost, i kreativnost i požrtvovanost.

I kada sami budete na avionu, podrška celog tima će uvek biti tu, bilo da se radi u matičnom hangaru ili je intervencija na nekom malom evropskom aerodromu.

Dassault Falcon Dimitrije Ostojic/Prince Aviation
Ovo jeste oglas za posao i ukoliko ste se pronašli i prepoznali u ovim redovima ili želite da sebi osigurate budućnost u struci koja ima svetlu budućnost javite se Prince Aviation-u tako što ćete poslati svoju radnu biografiju na careers@princeaviation.com

Oglašeni su poslovi:

Avio-mehaničar / tehničar (B1, B2, B1/B2)

Uslovi za buduće avio-mehaničare/tehničare:

  • SSS tehničkog ili vazduhoplovnog usmerenjapoznavanje
  • Rada na računaru (MS Office, Windows okruženje, Internet)
  • Poznavanje engleskog jezika
  • Sposobnost precizne i tačne verbalne i pisane komunikacije
  • Visok nivo organizovanosti

Opis posla:

  • Održavanje aviona u oblasti za koju je obučen i ovlašćen
  • Izvođenje popravki, modifikacija, primena definisanih operacija proizvođača, kao i direktiva za plovidbenost aviona u oblasti za koju je obučen i ovlašćen
  • Inspekcija i provera izvedenih radova
  • Nadziranje, kontrola i usmeravanje rada aviotehničara na obuci

Prethodno radno iskustvo poželjno ali nije uslov. Važeća DCV i/ili EASA Part 66 dozvola, B1 i/ili B2 kategorije, je prednost.

Inženjer za planiranje održavanja i/ili kontinualnu plovidbenost

Ukoliko želite da se prijavite na oglas za inženjera za planiranje održavanja i/ili kontinualnu plovidbenost, ovo su neki od uslova koje treba da ispunjavate:

  • SSS ili VSS tehničkog ili vazduhoplovnog usmerenja
  • Poznavanje rada na računaru (MS Office, Windows okruženje, Internet)
  • Aktivno znanje engleskog jezika
  • Sposobnost precizne i tačne verbalne i pisane komunikacije

Opis posla na poziciji inženjera za planiranje održavanja:

  • Izrada dokumentacije
  • Koordinacija procesa održavanja
  • Izveštavanje o održavanju
  • Vođenje projekata po radnim linijama
  • Planiranje kadrova i njihovog školovanja

Opis posla na poziciji inženjera za kontinualnu plovidbenost:

  • izrada i ažuriranje priručnika i dokumentacije
  • kontrola programa održavanja vazduhoplova
  • vođenje i arhiviranje sve potrebne dokumentacije
  • provera naloga za plovidbenost
  • komunikacija sa organizacijom za održavanje
  • organizacija pregleda za plovidbenost

Prethodno radno iskustvo je poželjno ali nije uslov.

Ovo jeste oglas za posao i ukoliko ste se pronašli i prepoznali u ovim redovima ili želite da sebi osigurate budućnost u struci koja ima svetlu budućnost javite se Prince Aviation-u tako što ćete poslati svoju radnu biografiju na careers@princeaviation.com, navodi beogradska avio-komapnija.

(Aero.rs/SI)

Video: Prince Aviation Open Day 2023: Sletanje Cessne 172 iz drona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Aero Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>