• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Posao: Air Serbia konkurs za kabinsku posadu, rok za prijavu produžen do 20. decembra

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pravo na učešće na konkursu ostvaruju svi državljani Republike Srbije, koji u tom momentu imaju najmanje 18 godina, diplomu srednje škole, važeći pasoš i tečno govore i pišu engleski jezik

  • 0
Air Serbia nove uniforme Air Serbia

Air Serbia saipoštila je da je pokrenula konkurs za nove članove kabinske posade u Beogradu, u sklopu priprema za letnju sezonu 2024. godine "u skladu sa planovima daljeg razvoja kompanije"

Iz srpske avio-kompanije poručuju da pravo na učešće na konkursu ostvaruju svi državljani Republike Srbije, koji u tom momentu imaju najmanje 18 godina, diplomu srednje škole, važeći pasoš i tečno govore i pišu engleski jezik.

Aero.rs nedavno je pisao o konkursu za kabinsku posadu, a rok za prijavu na isti sada je produžen. Zainteresovane kandidatkinje i kandidati koji žele da se pridruže avio-kompaniji prijave mogu podneti do 20. decembra 2023. godine putem veb sajta Air Serbia.

Air Serbia A330 Foto: Salinger Igor
Milica Netković, direktorka ljudskih resursa u Air Serbia iznosi informaciju o "prolaznosti" prethodnog konkursa odnosno odnosu prijavljenih i primljenih kandidata: "Na prvom velikom konkursu koji je održan u februaru ove godine prijavilo se skoro hiljadu kandidata, od kojih je preko dve stotine njih odškolovano i sada je deo tima Air Serbia" kaže Netkovića

Piloti, stjuardi i stjuardese od nedavno nose potpuno nove uniforme. Više o uniformama Air Serbie možete pročitati na portalu Aero.rs.

(Aero.rs)

Video: Uniforme stjuardesa i stjuarda JAT i Air Serbia kroz vreme

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Aero Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>