• 2
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dve nedelje popusta za avio-karte: Po regionu od 49 evra, do SAD i Kine od 349 evra

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Promotivna akcija važi za putovanja u periodu od 12. februara do 26. oktobra 2024. godine, na sniženju su i karte za interkontinentalne destinacije

  • 2
Air Serbia Salinger Igor

Air Serbia (JU) objavila je u nedelju novu promotivnu ponudu za kupovinu karata u peridu od 22. januara do 5. februara do, kako je navedeno, "66 destinacija širom Evrope, Severne Amerike i Azije"

Promotivna akcija važi za putovanja u periodu od 12. februara do 26. oktobra 2024. godine.

Najpovoljnije karte ponuđene su po cenama koje počinju od 49 eur po smeru u ekonomskoj klasi i obuhvata letove u regionu ali i do Barselone, Londona, Irakliona, Hanje, Krfa, Rodosa, Napulja, Rima, Štutgarta, Palma de Majorke, Palerma, Osla, Kopenhagena, Stokholma, Geteborga, Bolonje, Nirnberga, Diseldorfa, Hamburga, Venecije, Milana, Larnake, Barija, Katanije, Krakova, Berlina i Ciriha.

Air Serbia A330 Salinger Igor

Po ceni od 69 evra po smeru biće dostupni letovi do Liona, Brisela, Beča, Praga, Madrida, Valensije, Istanbula, Ankare, Malage, Frankfurta, Lisabona, Porta, Izmira, Amsterdama i Pariza.

Na sniženju su i karte za interkontinentalne destinacije - cena promotivne avio-karte u ekonomskoj klasi do Njujorka će iznositi počev od 349 evra, do Čikaga 359 evra, dok će po ceni od 369 evra moći da se otputuje do Tjenđina u Kini, navode u Air Serbia

(Aero.rs)

Video: Aerodrom Nikola Tesla Beograd: Noćne operacije Air Serbia

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Aero Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jony

    24. januar 2024. | 12:50

    Ista cena za povratnu do Palme u Junu kao i pre nedelju dana pre ove akcije...

  • Марија

    8. april 2024. | 22:55

    Кад ће попуст за Атину? Нас троје проверавамо по 5 пута дневно, ако мислите да су људи заинтересовани и из тог разлога дижете цене морам да Вас разочарам.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>