• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Stabilizovano stanje u Frankfurtu: Aerodrom ponovo funkcioniše

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Iako je sinoć otkazano dvadesetak mahom Lufthansinih letova, uz velika kašnjenja i drugih avio kompanija, stanje od jutros je mnogo bolje

  • 0
Frankfurt aerodrom BORIS ROESSLER / AFP / Profimedia

Nakon poplava koje su u sredu pogodile Frankfurt, najveći aerodrom u Nemačkoj je danas stabilizovao operacije i ponovo funkcioniše normalno.

Na video snimku sa jednog od aerodromskog terminala na Frankfurtu se vidi da se stanje normalizovalo i da više nema gužvi i (previše) nervoznih putnika. To potkrepljuju i podaci servisa za praćenje letova FlightRadar24 koji jasno pokazuju da se tokom današnjeg dana beleži znatno manji broj kašnjenja i otkazivanja.

Mada je sinoć otkazano dvadesetak mahom Lufthansinih letova, stanje od jutros je mnogo bolje. Samo tri leta - za Lajpcig, Hamburg i London nisu realizovana ali se ne može sa sigurnošću znati da li je razlog za otkazivanje moguća šteta od poplave ili problemi sa kapacitetima nemačke nacionalne avio-kompanije.

Stanje je malo drugačije sa dolaznim letovima. Iako je većina aviona jutros sletela na vreme, primetan je određen broj otkazanih letova. Logičan zaključak bio da su letovi preusmereni na druge aerodrome u okruženju ali je istina drugačija.

Kako se frankfurtski aerodrom juče još uvek borio sa posledicama poplava, mnogi polasci iz Frankfurta nisu realizovani. Zbog toga su i oni povratni letovi ka Frankfurtu takođe morali biti otkazani. Ukupno je otkazano 24 dolaznih letova.

(Aero.rs/AŠ)

Video: LEGO Concorde: Poslastica za kolekcionare

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Aero Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>