• 3

Vreme čitanja: oko 1 min.

Predivne fotografije sa Skiatosa: Poljubac ispod aviona, ali na njima ima nesto još lepše

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pilot Žarko i njegova supruga Tamara najlepšu vest podelili su - kako drugačije nego fotografijom ispod aviona u sletanju

  • 3
Poljubac ispod aviona foto: privatna arhiva

Žarko i Tamara zajedno su već četiri godine, nedavno su svoju vezu  krunisali brakom a trenutno borave na odmoru na Skiatosu gde su napravili ove fenomenalne fotografije njih dvoje - tačnije troje - tik ispod aviona na sletanju.

Kad posmatraču prođe prvobitni šok od blizine aviona koji je čini se nekoliko metara iznad glava mladog para, vidi se najlepša poruka sa fotografije: Žarko i Tamara će uskoro postati roditelji - Aero.rs se naravno pridružuje čestitkama!

Aerodrom u Skiatosu poznat je upravo po tome da avioni nadleću obalu i put koji obilazi pistu na veoma maloj visini - neki ga zbog toga nazivaju i "evropski St. Martin", po najpoznatijem aerodromu na svetu gde avioni preleću nekoliko metara iznad Maho plaže pre nego što dodirnu pistu aerodroma Princeza Juliana (SXM) na ovom ostrvu u Karibima.

Ovakve fotografije, naravno ne nastaju tek tako i iz prvog pokušanja već je potrebno i planiranje i umeće da se ovakav spektakularan trenutak zabeleži kamerom. Stoga ne čudi da se iznad Tamare i Žarka vide različiti avioni - mi smo prepoznali TUI Boeing 737 i easyJet Airbus A320, ako je nekom uopšte relevantna ova informacija.

Njih dvoje uživaju u trenutku koji su poželili da ovekoveče, sigurni u Žarkove kolege u avionima iznad i njihovo umeće da avion prizeme tačno gde treba.

(Aero.rs/SI)

Video: Povratak u zlatno doba avijacije: Otkrivamo čari TWA hotela na najpoznatijem aerodromu u svetu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Aero Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>