• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Od sledeće godine novi letovi iz Mostara i Sarajeva prema evropskim destinacijama

Vreme čitanja: oko 1 min.

Iz Mostara od kraja marta za Napulj, Bergamo ili Beč, Palermo i Kataniju, a iz Sarajeva za Stokholm uz povećanje letova na već postojećim rutama

  • 0
Aerodrom Mostar prvi let iz Beograda Foto:Mostar Airport Ltd.

Zvaničnici međunarodnog aerodroma Mostar najavili su da ova vazdušna luka dobija na značaju u avio-saobraćaju na Balkanu.

Od marta 2024. godine, grad na Neretvi bio je povezan s evropskim destinacijama kao što su Rim, Verona, Minhen i Bari, a u 2025. godini, sa aerodroma Mostar moći će da ses putuje u Napulj, Bergamo ili Beč, Palermo i Kataniju.

Kako najavljuju na aerodromu Mostar, "raspored letova i karte će uskoro biti dostupni", navodi sarajevski portal Klix.

prvi let Er Srbija avio linija Beograd Mostar Foto: Tanjug/Tanjug video

Kada je reč o novim linijama iz Sarajeva, za sledeću letnju sezonu najavljen je početak linija za Stokholm. Letovi će se obavljati dva puta sedmično - utorkom i subotom.

Aviokompanija Ryanair takođe namerava da poveća broj letova do aerodroma Sarajevo tokom sledeće letnje sezone koja počinje 30. marta.

Aerodrom Sarajevo Sarajevo International Airport

Plan je da se broj sedmičnih letova iz Bergama i Šarlroa poveća sa dva na četiri te da broj sedmičnih letova iz Memingena poveća sa dva na tri.

Broj sedmičnih letova iz Geteborga i Soluna će ostati nepromenjen (dva leta sedmično), kao što će ostati nepromenjen broj sedmičnih letova iz London Stansteda (tri sedmično).

(Aero.rs)

Video: Snimak obuke na helikopterima Mi-35 na vojnom aerodromu Morava u Lađevcima kod Kraljeva

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Aero Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>