Vazduhoplovna akademija organizuje Otvoreni dan na aerodromu u Vršcu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovaj događaj namenjen je svima onima koji nameravaju da upišu Srednju stručnu školu ili Visoku školu strukovnih studija

Vazduhoplovna akademija

Vazduhoplovna akademija (VA) organizovaće Otvoreni dan (Open day) na aerodromu Vršac za sve oni koji planiraju da svoje obrazovanje nastave u ovoj visokoškolskoj instituciji.

Open day održaće se u subotu 18. maja na vršačkom aerodromu, sa početkom u 10:00. Završetak programa planiran je za 16:00, a ulaz na aerodrom je slobodan. Iz Vazduhoplovne akademije su za portal Aero.rs potvrdili da će na aerodromu biti parkirani avioni VA kao i da će biti prisutno nastavno osoblje koje će odgovarati na pitanje posetilaca.

Foto: Vazduhoplovna akademija

Ovaj događaj namenjen je svima onima koji nameravaju da upišu Srednju stručnu školu, Visoku školu strukovnih studija ili pohađaju neku od obuka u VA.

Visoka škola strukovnih studija nudi nekoliko studijskih programa: Vazdušni saobraćaj (pilot aviona ili helikoptera), Kontrola letenja i Vazduhoplovno mašinstvo. Izbor smerova u Srednjoj stručnoj školi je takođe bogat, nudeći obrazovne programe Avio-tehničar, Aviomehaničar, Tehničar vazdušnog saobraćaja, Tehničar vazdušnog saobraćaja za bezbednost i drugi.

(Aero.rs)