• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

airBaltic: nove linije za Ljubljanu, Skoplje i Prištinu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Letove ka novim destinacijama kompanija će obavljati sa Airbusima A220-300

  • 0
Air Baltic Salinger Igor

Kompanija airBaltic je saopštila da će od naredne letnje sezone otvoriti linije iz Rige (RIX) ka Ljubljani (LJU), Skoplju (SKP) i Prištini (PRN).

Letonski nacionalni avio-prevoznik će 2. maja obaviti inauguralne letove ka prestonicama Slovenije i Severne Makedonije dok će saobraćaj između Rige i Prištine startovati dva dana kasnije. Na svim novim linijama su planirana po dva nedeljna polaska.

airBaltic će pored Ljubljane, Skoplja i Prištine u svoju mrežu dodati još tri destinacije u ovom delu Evrope. Direktnu vezu sa Rigom će narednog proleća dobiti još i Tirana (TIA), Sofija (SOF) i Kišinjev (KIV).

Air Baltic otvaranje linije SKY Partner

„Prilikom priprema za sledeću sezonu uvek pažljivo procenjujemo situaciju na tržištu i potražnju putnika. Ovog puta smo uočili priliku da proširimo našu mrežu u Centralnoj i Jugoistočnoj Evropi sa konekcijama sa baltičkim i nordijskim zemljama...“ izjavio je izvršni direktor airBaltica Martin Gaus.

Letove ka novim destinacijama kompanija će obavljati sa Airbusima A220-300 koji u dvoklasnoj putničkoj kabini mogu da prevezu 145 putnika.

(Aero.rs/AŠ)

Video: Aerodrom Beograd Nikola Tesla 2023: Šta je do sada urađeno

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Aero Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>