Putnik napao posadu: Avion za London preusmeren u Beograd

Podaci sa servisa za praćenje letova pokazuju da je do odluke o preusmeravanju za Beograd došlo negde iznad teritorije Bosne i Hercegovine dok ja avion Airbus A321neo bio na visini od 36.000 stopa

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Sebastian
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Sebastian

    07. septembar 2023 | 15:34

    Pa zašto nije sleteo u Mostar kada je bio upravo iznad Mostara. Dobro je poznato da je mostarski aerodrom jedan od najpristupačnijih aerodroma u celoj ex YU najlakši za poletanje-sletanje i vremenski uslovi su tokom cele godine skoro idealni. Znam da na ovo niko iz Wizair-a neće odgovoriti jer teško je objasniti nelogičnost da je bliže leteti extra 500 km nego odmah sleteti. Inače taj Wizair je posebno čudna i veoma komplikovana kompanija koja malo kad poleti na vreme uvek neka kašnjenja neki vanredni problemi sa putnicima.Nije ovo prvi put da im putnik preti da će otvoriti vrata bilo je to i ne tako davno na letu iz Danske za Tuzlu kada su promenili rutu radi loše vidljivosti na tuzlanskom aerodromu i umesto da slete u BiH u Banjaluku Sarajevo Mostar ne oni su odleteli u Srbiju u Beograd i izazvali neverovatan haos i negodovanje putnika što je i izazvalo težak incident. Nemožete voditi putnike u drugu državu ako ima alternativni aerodrom u istoj u koju letite.