Putnik napao posadu: Avion za London preusmeren u Beograd

Podaci sa servisa za praćenje letova pokazuju da je do odluke o preusmeravanju za Beograd došlo negde iznad teritorije Bosne i Hercegovine dok ja avion Airbus A321neo bio na visini od 36.000 stopa

Komentari

  • Sebastian

    7. septembar 2023. | 15:34

    Pa zašto nije sleteo u Mostar kada je bio upravo iznad Mostara. Dobro je poznato da je mostarski aerodrom jedan od najpristupačnijih aerodroma u celoj ex YU najlakši za poletanje-sletanje i vremenski uslovi su tokom cele godine skoro idealni. Znam da na ovo niko iz Wizair-a neće odgovoriti jer teško je objasniti nelogičnost da je bliže leteti extra 500 km nego odmah sleteti. Inače taj Wizair je posebno čudna i veoma komplikovana kompanija koja malo kad poleti na vreme uvek neka kašnjenja neki vanredni problemi sa putnicima.Nije ovo prvi put da im putnik preti da će otvoriti vrata bilo je to i ne tako davno na letu iz Danske za Tuzlu kada su promenili rutu radi loše vidljivosti na tuzlanskom aerodromu i umesto da slete u BiH u Banjaluku Sarajevo Mostar ne oni su odleteli u Srbiju u Beograd i izazvali neverovatan haos i negodovanje putnika što je i izazvalo težak incident. Nemožete voditi putnike u drugu državu ako ima alternativni aerodrom u istoj u koju letite.

    • 7. septembar 2023. | 19:29

      Aria

      @Sebastian

      Pa nije cudo da je cudna kompanija. Skoro da se zove Wizzard. Ja biram Croatia Airlines, Lufthanzu, British Airways, naseg prevoznika, a u te jeftine skalamerije ne bih ni luda sela. Posade su mozda solidne, ko to zna, ali sta sve tu putuje to je strasno. Fukare koje ne znaju ni pojas zakopcati, pijano, drogirano, ludo, prosto, u sorcevima, bez kosulja, sa nevaspitanom decurlijom, fuj.