• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Air Serbia: Otvorena nova poslovnica u TC Galerija

Vreme čitanja: oko 1 min.

Popust od 30 posta na sve karte iz ponude nacionalne avikopmpanije privukao je veliki broj budućih putnika, pa se odmah po otvaranju poslovnice formirao red, koji je ostao do kasnih večernjih časova.

  • 0

Air Serbia otvorila je danas (1. oktobra) svoju novu, kažu u nacionalnoj avio-kompaniji, najsavremeniju,  poslovnicu na drugom spratu beogradskog tržnog centra “Galerija”.

Radno vreme nove poslovnice je od 10 do 22 časa tokom svih sedam dana u nedelji.

"U modernom, futuristički osmišljenom i vedrom prostoru, putnici mogu da kupe avio-karte ili da se informišu o svemu što ih zanima u vezi sa letovima nacionalne avio-kompanije. Pored toga, u novoj poslovnici dostupan je i širok asortiman brendiranih proizvoda, kao što su popularne makete aviona Air Serbia", navode u avio-kompaniji.

Kolekcionare maketa verovatno će obradovati mogućnost da sada kupe, pored standardne ponude modela aviona A319, A320 i A330 u razmeri 1:200 i znatno veći Airbus A330 iz premium klase u razmeri 1:100.

“U susret desetogodišnjici poslovanja Air Serbia, osmislili smo niz aktivnosti za koje verujemo da će biti zanimljive i korisne našim putnicima. Oktobar je naš rođendanski mesec i započeli smo ga svečanim otvaranjem nove poslovnice u Tržnom centru Galerija. Ceo enterijer osmišljen je tako da imate doživljaj kao da ste u avionu. Poznate simbole Air Serbia integrisali smo u moderan prostor aerodinamičnog oblika. Na samom ulazu, baš kao u avionu, putnike dočekuje stjuardesa, ali u poslovnici ona je hologramska. Verujemo da će posetioci uživati u prijatnom ambijentu, a potom i na izabranim letovima naše kompanije“, kaže Boško Rupić, direktor za komercijalu i strategiju Air Serbia.

Popust od 30 posta na sve karte iz ponude nacionalne avikopmpanije privukao je veliki broj budućih putnika, pa se odmah po otvaranju poslovnice formirao red, koji je ostao do kasnih večernjih časova.

Najnovija poslovnica Er Srbije je četvrta u Beogradu, pored onih u Bulevaru kralja Aleksandra 17, u Jurija Gagarina 12 i na Aerodromu Nikola Tesla Beograd.

(Aero.rs/SI)

Video: Air Serbia JU10 sletanje u Manilu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Aero Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>