• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Boeing 777 za navijače: Avion Qatar Airwaysa dobio obeležja Pariz Sen Žermena

Vreme čitanja: oko 1 min.

Qatar Airways je u prethodnih nekoliko godina sponzorisao veliki broj sportskih organizacija ali i svetskih takmičenja

  • 0
Qatar Airways Boeing 777 Shutterstock

Kompanija Qatar Airways odlučila je da brendira jedan od svojih širokotrupnih aviona specijalnom šemom bojenja inspirisanom fudbalskim klubom Pariz Sen Žermn (Paris Saint-Gaermain F.C.).

Qatar Airways, inače dugogodišnji sponzor trenutno njaboljeg francuskog fudbalskog kluba, napravio je "kozmetičke izmene" na jednom od svojih Boeinga 777. Prevoznik je na trup širokotrupnog aviona nalepio posebne nalepnice sa obeležjima Pariz Sen Žermna kako bi proslavio partnerstvo sa francuskim klubom.

Iako ovo nije prvi put da se avioni brendiraju nalepnicama, imajući u vidu velike oscilacije temperatura kojima su površine aviona kao i brzini, odnosno otporu vazduha, sama izrada nalepnica i njihovo postavljanje je tehnoloski veoma izazovan proces.

Kompanija je u sredu objavila video sređivanja Boeinga 777:

Pariz Sen Žermn i Qatar Airways su započeli partnerstvo 2020. godine i od tada su sproveli mnoge zajedničke promotivne kampanje.

Fudbaleri pariskog kluba na svojim dresovima nose logo katarske avio-kompanije, a prevoznik redovno koristi brend Pariz Sen Žermna u svojim prodajnim aktivnostima.

Qatar airways Qatar Airways
Qatar Airways je u prethodnih nekoliko godina sponzorisao veliki broj sportskih organizacija ali i svetskih takmičenja.

Bliskoistočna kompanija je ostala upamćena, prvenstveno u vazduhoplovnim krugovima, po svojoj karakterističnoj šemi bojanja u čast Svetskog prvenstva u fudbalu kao i po avionu ofarbanom u boje Formule 1.

(Aero.rs/AŠ)

Video: Sandra Afrika na premijeri Rastinog filma: Progovorila o ljubavnom životu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Aero Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>