• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Putnik pokrao stjuardese: Kapetan blokirao vrata i zabranio izlazak do dolaska policije!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ne želevši da džeparoši pobegnu, kapetan je naredio da se vrata letelice ne otvaraju

  • 0
Ruke lisice hapšenje handcuffs Foto: Shutterstock

Putnik na letu avio-kompanije Wingo Airlines priveden je na aerodromu Kali nakon što je od stjuardese ukrao novac. Kapetan nije dozvolio putnicima da izađu iz aviona pre nego što je policija ušla u letelicu i izvršila pretres.

Nakon dolaska leta P57457 iz Arube (AUA) u kolumbijski grad Kali (CLO) posada Boeinga 737-800 je otkrila da je nešto više od 70 dolara nestalo iz "kase". Novca zarađenog prodajom hrane i suvenira u avionu više nije bilo zbog čega je kabinsko osoblje alarmiralo pilote.

Ne želevši da džeparoši pobegnu, kapetan je naredio da se vrata letelice ne otvaraju sve do dolaska policije, preneo je u petak 8. decembra portal Diario Occidente.

Pripadnici aerodromskih bezbednosnih službi brzo su reagovali i priveli putnika za koga se sumnja da je otuđio novac. Tačne okolnosti ovog incidenta još uvek nisu poznate ali se veruje da je putnik iskoristio užurbanost posade tokom leta da se domogne kolumbijskih pezosa i dolara.

Kolumbijska policija je otvorila istragu povodom pljačke i poručila da će preduzeti sve mere da se rasvetli ovaj slučaj.

Wingo Airlines svake srede i nedelje leti između Arube i Kalija ali trenutno se ne zna kada se krađa u avionu dogodila. Na ovoj rutu dva puta nedeljno saobraćaju avioni Boeing 737-800.

(Aero.rs)

Video: Antonov Airlines An-124

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Aero Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>