• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Air Montenegro otvara novu liniju: Iz Podgorice za Rim dva puta nedeljno

Vreme čitanja: oko 1 min.

Očekuje se da će Air Montenegro ka ovoj destinaciji tokom zime prevesti oko četiri hiljade putnika, dok je očekivanje da će u toku letnje turističke sezone biti prevezeno oko 10 hiljada putnika

  • 0
Air Montenegro Salinger Igor

Air Montenegro Salinger Igor
Air Montenegro (40) će od danas (15. decembra), svakog petka i svakog ponedeljka saobraćati izmedju Podgorice (TGD) i Rima (FCO)

Izvršni direktor kompanije Air Montenegro, Mark Anžur je kazao da će linija Podgorica-Rim biti celogodišnja, sa očekivanim povećanjem frekventnosti u narednim godinama.

‘’U toku ove godine u periodu od januara do novembra ka ovoj destinaciji prevezeno 39 hiljada putnika. Prema našem planu u toku ove zimske sezone očekuje se da će Air Montenegro ka ovoj destinaciji prevesti oko četiri hiljade putnika, dok je očekivanje da će u toku letnje turističke sezone biti prevezeno oko 10 hiljada putnika’’, dodao je Anžur, prenosi portal CDM.

Stjuardese Air Montenegra Air Montenegro
Direktor Aerodroma Crne Gore, Vladan Drašković istakao je da je "kompanija Air Montenegro još jednom jasno demonstrirala razliku između razmišljanja koje gaje komercijalne avio kompanije u vlasništvu drugih entiteta i značaja za avio povezanost koji ima nacionalni avio prevoznik", ističući da Air Montenegro "nije samo kompanija već i deo ukupne crnogorske infrastrukture."

Avion Embraer E195 (4O-AOB) na letu 4O330 iz Podgorice je poleteo u 11:48 a poletanje iz Rima planirano je u 13:25 kao let označen 4O331.

Prema javno dostupnim podacima servisa Flightradar24.com, poletanje prvog povratnog leta iz Rima za Podgoricu kasnilo je više od sat vremena i sletanje se očekuje u Porgorici oko 15 časova.

(Aero.rs)

Video: St Martin - Princess Juliana Airport: Prelepa Marija "hvata" avione

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Aero Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>