• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pun avion novogodišnjih paketića: Deda Mraz doneo poklone biz jetom, pogledajte oduševljenje mališana!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Uvažavajući njegove obaveze i prezauzetost ovih dana, avio-kompanija Prince Aviation obezbedila je Deda Mrazu kako bi stigao da podeli poklone - ni manje ni više nego - biz jet

  • 0
Deda Mraz Prince Aviation Nikola Anđić

Da u moderno vreme Deda Mraz, kako bi odoleo logističkim izazovima raznošenja poklona deci širom planete, sve više koristi razna transportna sredstva uključujući i vazduhoplove, od najmanjih do najvećih, nije više nikakva novost.

Ove godine, na aerodromima širom sveta, a i na portalu Aero.rs, mogli ste da vidite Deda Mraza, vilenjake i dobre vile u transportnim avionima, helikopterima, brojnim manjim i većim putničkim avionima, borbenim Suhojima 25 i MiG-29, helikopterima... što vojnim, što civilnim, naravno, na ushićenje i radost mališana koji su ih čekali.

Deda Mraz Prince Aviation Nikola Anđić
Beogradska avio-kompanija Prince Aviation, koja već više od tri decenije posluje upravo u segmetu poslovne avijacije - uz svoje MRO i ATO delatnosti - obezbedila je, uvažavajući njegove obaveze i prezauzetost ovih dana, Deda Mrazu - ni manje ni više nego - biz jet, kako bi devojčicama i dečacima njihovih zaposlenih i prijatelja kompanije doneo novogodišnje paketiće!

Cessna Citation XLS+ bila je prepuna poklona za decu, a kako su mališani reagovali kada je Deda Mraz izašao iz aviona - pogledajte na fotografijama i u videu:

Avioni iz porodice Cessna Citation su među najpopularinijim u svojoj kategoriji, sa više od 2.000 primeraka proizvedenih u raznim verzima. Citation XLS+ može prevesti do devet putnika u luksuzno opremljenoj putničkoj kabini na udaljenost do skoro 4.ooo kilometara.

(Aero.rs)

Video: Prince Aviation Open Day 2023: Sletanje Cessne 172 iz drona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Aero Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>