• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Air France od letnje sezone češće u Zagrebu: Francuska avio-kompanija uvodi dodatne letove

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prema podacima iz rezervacionog sistema Air France, na liniji će saobraćati kako Embraeri E170, E190 i Airbusi A319

  • 0
Air France CDG Salinger Igor

Avio-kompanija Air France (AF) planira da poveća broj letova ka prestonici Hrvatske tokom predstojeće letnje sezone. Tokom najtoplijih meseci 2024. godine, Zagreb i Pariz treba da budu povezani sa ukupno devet nedeljnih letova Air France.

Francuski avio-prevoznik namerava da uvede dva nova nedeljna polaska na liniji Pariz (CDG) - Zagreb (ZAG). Dodatni letovi planirani su svakog četvrtka i nedelje tokom letnjeg reda letenja koji na snagu stupa 31. marta.

Ukupan broj nedeljnih polazaka Air France na ovoj liniji tako bi mogao da bude povećan na devet, prenosi Ex-Yu Aviation News. Air France međutim planira da ukine dodatne polaske već početkom jula, a isti bi trebali da budu ponovo uvedeni krajem avgusta.

Prema podacima iz rezervacionog sistema Air France, na liniji će saobraćati kako Embraeri E170 i E190 tako i veći Airbusi A319.

Pored Air France, između Zagreba i Pariza saobraća i hrvatska nacionalna avio-kompanija Croatia Airlines i to sedam puta nedeljno.

(Aero.rs)

Video: Praznična sinfonija vazduhoplovstva: Malo drugačiji novogodišnji koncert

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Aero Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>