• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Karina je došla iz Moskve u Beograd i otišla sa majkom na bal: Upoznala padobrance, sutradan skočila iz aviona

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Na balu sam upoznala momke koji se profesionalno bave padobranstvom. Uvek sam sanjala da to probam, bilo mi je potrebno samo pet sekundi da prihvatim poziv. I evo, nakon 12 sati od bala, otišli smo u aeroklub da skačemo padobranom"

  • 0

Ruskinja Karina živi i radi u Moskvi, ima 30 godina, voli da putuje pa je svoj život "vezala za avijaciju", bila je stjuardesa u ruskoj nacionalnoj kompaniji Aerflot, kasnije u privatom avionu Bombardier Challenger.

Iako trenutno ne leti već radi kao menadžer restorana u jednom golf klubu, lepa Ruskinja kaže ne krije afinitete prema letenju i pa nije nimalo za čuđenje da ju je ekipa Aero.rs upoznala u razgovoru  koleginicom iz Srbije na Avijatičarskom balu koji je održan u Beogradu u organizaciji Udruženja žena letača Srbije, o čemu ste mogli da čitate i gledate u reportaži naše koleginice Dubravke Jovanović na Aero.rs

Karina Aero.rs
"Veoma sam zahvalna profesiji stjuardese i što sam imala priliku da vidim svet i upoznam mnoge zanimljive ljude", kaže Karina i dodaje: "Ljudi koji su vezani za nebo, ostaće s njim vezani zauvek"

U Beograd je došla u posetu majci koja ovde živi.

"Veoma dugo sam želela da posetim Beograd i na početku ove godine sam planirala putovanje. Došla sam iz još jednog razloga, moja mama živi u Srbiji i došla sam da je posetim ona je član Srpsko-Ruskog udruženja Bojno bratstvo. Ovo udruženje se bavi uspostavljanjem i održavanjem odnosa između Srbije i Rusije i pozvali su nas na bal posvećen avijaciji. Obukle smo večernje haljine i krenule"

Ono što se desilo u narednih dvanaest časova, odnosno pola dana, je skoro filmska priča.

Karina @Skydiving_Serbia
"Na balu sam upoznala momke koji se profesionalno bave padobranstvom. Uvek sam sanjala da to probam, bilo mi je potrebno samo 5 sekundi da prihvatim poziv. I evo, nakon 12 sati od bala, otišli smo u aeroklub da skačemo padobranom. Ovo je bio moj prvi skok i bilo je jednostavno divno!" priča Karina sa neskrivenim oduševljenjem kako se provela sa padobrancima iz paraćinskog aero kluba Naša krila "čim je skinula" cipele sa visokim petama i elegantnu haljinu.

"Prvo, srdačno su me dočekali, dali su mi instrukcije i sve objasnili. Drugo, atmosfera među ljudima koji vole adrenalin je nešto posebno. Oni više vole život i uživaju u svakom trenutku.

Želim da kažem da mi nije bilo strašno, bilo mi je samo uzbuđujuće tokom pripreme. A kada smo se smestili u avion, osećala sam se kao kod kuće i uživala u poletanju i prelepim pejzažima. I onda je došlo vreme za skok.

Karina @Skydiving_Serbia
Setila sam se svih instrukcija i jednostavno sam to uradila. Prvih 40 sekundi, dok letite slobodnim padom bez padobrana - to se jednostavno ne može opisati rečima !!!! To su nestvarni osećaji. A onda se padobran otvori i leteći mirno posmatrate svu lepotu, kao da lebdite na nebu.

Verujem da se sve u životu dešava s razlogom, nije slučajno što sam bila na balu, nije slučajno što sam upoznala sve te ljude. I uspela sam da doživim neverovatne emocije koje ću pamtiti celog života" prepričava svoje utiske Karina za Aero.rs

(Aero.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Aero Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>