• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Trend, briga o zaposlenima ili dobar marketing? Piloti i stjuardese ove avio-kompanije mogu da nose i patike

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pravilo se ne odnosi samo na letačke posade, već i na zemaljko osoblje koje je zaposleno u holandskoj avio-kompaniji

  • 0
Posada KLM sa patikama KLM

MiPočev od 6. maja, holandski avio-prevoznik KLM Royal Dutch Airlines (KL) koji posluje u sastavu Air France-KLM grupe dozvoljava svojim zaposlenima da uz uniformu nose patike.

Zaposleni u ovoj kompaniji će moći da sami izaberu model koji žele, ili da se opredele za "zvanične" patike, koje je avio-prevoznik specijalno dizajnirao u saradnji sa holandskim brendom obuće Filling Pieces.

Godinu dana trajalo je posebno istraživanje u okviru pilot-projekta zahvaljujući kom je menadžment KLM zaključio da "nošenje patika umesto cipela doprinosi većem zadovoljstvu i dobrobiti zaposlenih" i zato je odlučeno da se - kada je obuća u pitanju - stroga pravila (inače veoma važna u vazduhoplovstvu) ipak malo umekšaju.

Ovo pravilo ne odnosi se samo na članove letačkih posada, već i na zemaljko osoblje koje je zaposleno u holandskoj avio-kompaniji.

Air France–KLM Group je francuska holding kompanija nastala spajanjem dve aero-kompanije 2004. Danas ona  objedinjuje tri avio-prevoznika: Air France (AF), KLM i  Transavia (HV).

(Aero.rs)

Video: Dassault Falcon 6X u Beogradu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Aero Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>