• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Air Serbia se sprema za zimsku sezonu: Nekoliko senzonskih linija obavljaće se i tokom najhladnijih meseci

Vreme čitanja: oko 1 min.

Predstojeća zimska sezona će prema svemu sudeći biti izuzetno užurbana za Air Serbia. Krajem septembra će prema najavama započeti letovi između Beograda i aerodroma Guangdžou, a pre njih i prvi polasci za Nicu

  • 0
Air Serbia A319 Salinger Igor

Tokom predstojeće zimske sezone Air Serbia planira da uvede određene izmene u svojoj mreži. Nekoliko linija na kojima su se letovi do sada obavljali isključivo tokom najprometnijeg dela godine treba da se nastave i tokom zimskih meseci.

Prema rečima generalnog direktora Air Serbia Jiržija Mareka, avio-kompanija će nedavno pokrenute letove ka Mostaru (OMO) nastavljati da obavlja i u zimskoj sezoni, preneo je Ex-Yu Aviation News. On je takođe izjavio da će Air Serbia tokom zime nastaviti da leti na još dve linije koje su prvobitno zamišljene kao letnje sezonske.

Air Serbia Airbus A319 YU-APC Salinger Igor

Pored ovih novina, Air Serbia 19. septembra treba da pokrene letove između Beograda (BEG) i Nice (NCE), o čemu je Aero.rs nedavno pisao. Na ovoj ruti su planirana dva nedeljna polaska, a prevoznik će se suočiti sa direktnom konkurencijom Wizz Air.

Predstojeća zimska sezona će prema svemu sudeći biti izuzetno užurbana za Air Serbia. Krajem septembra će prema najavama započeti letovi između Beograda i aerodroma Guangdžou (CAN). Već narednog meseca očekuje se dolazak novog Airbus A330 za Air Serbia koji se trenutno nalazi na servisu u Lisabonu.

A330 Salinger Igor

Menadžment Air Serbia je više puta najavljivao i letove za Šangaj te ostaje da se vidi hoće li srpska avio-kompanija uspeti da otvori i ovu liniju u zimskoj sezoni.

Prevoznik je finalizirao svoju mrežu za predstojeću zimu, koja počinje 27. oktobra. Portal Ex-Yu Aviation News piše da se čeka na potvrde zatraženih slotova, koje se očekuju do kraja meseca.

(Aero.rs)

Video: Galeb Team premijerno na aeromitingu CIAV2024 u Varaždinu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Aero Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>