• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na Aerodrom Ljubljana prinudno sleteo avion A300 na letu za Tel Aviv

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Avion je bezbedno sleteo uz prisustvo više od 20 vatrogasaca, uključujući ekipu Vatrogasno-spasilačke službe Kranj i Fraport Slovenija

  • 0
San Marino Executive Aviation Foto: Shutterstock

Na Aerodromu Ljubljana danas je bezbedno prinudno sleteo kargo avion Airbus A300B4-622R, reg. LY-822, kompanije San Marino Executive Aviation, koji je leteo na relaciji Frankfurt – Tel Aviv. Kao što se vidi na aplikaciji FlightRadar24, avion je kružio iznad centralne Slovenije kako bi trošio gorivo i postigao optimalnu težinu za sletanje.

Avion je bezbedno sleteo uz prisustvo više od 20 vatrogasaca, uključujući ekipu Vatrogasno-spasilačke službe Kranj i Fraport Slovenija. Hitna medicinska pomoć je bila u pripravnosti, ali incident je prošao bez ikakvih problema ili povreda piše portal RTVSLO.SI

Svedoci su potvrdili da je avion ispustio deo goriva pre sletanja, što je standardna procedura kod prinudnih sletanja. Letelica je poletela iz Frankfurta u 8:30, a trebalo je da sleti u Tel Aviv u 13:35 po lokalnom vremenu, ali je zbog tehničkog problema morala da promeni plan.

(Aero.rs)

Video: Otvaranje novog hagara Prince Aviation: Avio-glamur u novom "dvorcu Princa"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Aero Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>