• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Rođendanska promotivna akcija Er Srbije

Vreme čitanja: oko 1 min.

Za prvih osam meseci 2024. godine, Er Srbija je prevezla više od tri miliona putnika, dok je za jedanaest godina postojanja kompaniji poverenje ukazalo više od 30 miliona ljudi

  • 0
Air Serbia Airbus A330 EXPO2027 Salinger Igor

Povodom 11. rođendana, Er Srbija je pripremila promotivnu ponudu u okviru koje će putnici moći da kupe avio-karte do svojih omiljenih gradova širom Evrope, Azije i Severne Amerike po specijalnim cenama. Akcija važi samo u subotu, 26. oktobra 2024. godine od 00:01 do 23:59 časova. Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen.

„Naša kompanija sutra obeležava 11 godina poslovanja pod imenom Er Srbija. Tokom više od jedne decenije putnici su ključni faktor našeg uspeha i upravo zbog toga želeli smo da ih na rođendan kompanije obradujemo promotivnom akcijom tokom koje će biti u prilici da karte za letove Er Srbije nabave s popustom od 26 odsto na tarifu. Pozivamo putnike da posete naš veb-sajt, mobilnu aplikaciju ili poslovnice i po promotivnim cenama kupe avio-karte do neke od destinacija iz naše rastuće mreže“, rekao je Boško Rupić, direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije.

Web Foto: Air Serbia

Er Srbija, nacionalna avio-kompanija Republike Srbije, osnovana je 26. oktobra 2013. godine. Kompanija već jedanaest godina kontinuirano unapređuje poslovanje i širi mrežu destinacija do kojih leti. Iz Beograda, Niša i Kraljeva, Er Srbija u redovnom i čarter saobraćaju leti do više od 90 destinacija u Evropi, Severnoj Americi, Aziji i Africi. Flota kompanije jedna je od najmlađih u regionu i čine je erbas avioni A330-200, A320-200, A319-100, ATR avioni tipa 72-600, kao i embraer avioni tipa E-195. Za prvih osam meseci 2024. godine, Er Srbija je prevezla više od tri miliona putnika, dok je za jedanaest godina postojanja kompaniji poverenje ukazalo više od 30 miliona ljudi.

Detaljnije informacije o promotivnoj akciji Er Srbije možete pronaći na veb-sajtu kompanije.

(Aero.rs)

Video: Snimak obuke na helikopterima Mi-35 na vojnom aerodromu Morava u Lađevcima kod Kraljeva

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Aero Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>