• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

TNFlygirl Dženi Blejlok i njen otac poginuli u udesu aviona Beechcraft 35 u Tenesiju

Vreme čitanja: oko 1 min.

Blejlok je beležila svoj život u vazduhu i na zemlji na svom Jutjub kanalu, TNFlygirl, gde je imala skoro 16.000 pratilaca

  • 0

Beechcraft 35 Debonair (N58919) proizveden 1965. godine srušio se 7. decembra u blizini Kornersvila, Tenesi u SAD. U udesi su smrtno stradale dve osobe, poznata youtuberka i pilot Dženi Blejlok iz Noksvila i njen otac Džejmson.

Prema informacijama Aviation Safety Network, avion je trebao da preleti na aerodrom Brajant-Salin na tehničke radove, konkretno zamenu panela sa instrumentima.

Lokalna novinska agencija VKRN javila je da je avion viđen kako se spušta oko 11 sati po lokalnom vremenu. Prema FlightAware, pao je pola sata pre nego što je trebalo da slete.

Tela su pronađena izvan aviona, a avion je zahvatio plamen nakon što se srušio, ali je  brzo ugašen.

"Posmatrači su videli kako se avion srušio", rekao je izvor, prenosi lokalni list Noksvil njuz sentiel. "Ovo je bilo u udaljenom delu okruga i udaljenom delu imanja, tako da je trebalo neko vreme da se stigne."

Blejlok je beležila svoj život u vazduhu i na zemlji na svom Jutjub kanalu, TNFlygirl, gde je imala skoro 16.000 pratilaca.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Jenny Blalock (@865flygirl)

Samo četiri dana pre smrti, ona je na Instagramu ponosno objavila fotografiju svoje letelice i najavila da će odleteti za nekoliko dana da se "preobrazi". Njen otac se pojavljuje u brojnim objavama na njenoj YouTube i Instagram stranici.

Beechcraft Debonair jedan je od aviona iz porodice Bonanza, prvih aviona proizvođenih posle Drugog svetskog rata namenjenih porivatnim korisnicima. Od 1947 godine napravljeno je više od 17.000 komada različitih varijanti.

(Telegraf.rs/Aero.rs)

Video: Radni naslov - AERO: Crna Gora Maganik

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Aero Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>