• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Praznična simfonija vazduhoplovstva: Malo drugačiji božićni koncert

Vreme čitanja: oko 1 min.

  • 0

Vokalno-instrumentalno-scenski prikaz je previše hladan i suvoparan termin za vizuelni i audio  ugođaj koji je beogradska avio-kompanija i škola letenja, ali i MRO kompanija, Prince Aviation priredila svojim gostima i zaposlenima na samom početku nove 2024. godine, u petak 5. januara  u zemunskoj operi Madlenianum.

Veoma neformalni i uvek za razne pošalice nadahnuti Deda Mraz (Tomaš Šaric), sa pomoćnikom-stjuardesom (Tamara Mihić), odlični Cine Rock Symphony Orchestra sa vođom orkestra - i ujedno solistom na violi - Konstantinom Blagojevićem i dirigentom Ivanom Markovićem, priredili su prisutnima jedan veoma prijatan i pozitivno neuobičajen novogodišni event.

Prisutne je pozdravio cpt Slobodan Stričević, jedan od osnivača i suvlasnika Prince Aviation. Da sve to spoji u skladnu celinu, bio je zadatak voditelja i domaćina Nebojša Milovanovića, glumca koga mlađi gledaoci pamte po ulozi kapetana Kašanina iz serije Vojna Akademija.

Uz svevremenske hitove filmske muzike, prisutne je  - koji su samom cinjenicom da su gosti ili zaposleni u Prince Aviation na neki način vezani za vazduhoplovstvo i avijaciju - najviše "razgalilo" maestralno izvođenje kompozicije Kondorov let, pesme Hej vojnici, vazduhoplovci koja je bila i ostala neformalna himna RViPVO nekadašnje države kao i simfonijsko izvođenje čuvene Top Gun Anthem kompozitora Harolda Faltermejera.

(Aero.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Aero Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>