• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Generalna avijacija na Balkanu: Boeing i lideri industrije na SEGA 2024 konferenciji u Beogradu

Vreme čitanja: oko 1 min.

SEGA će i ove godine privući ključne globalne igrače iz sveta avijacije. Među kompanijama koje su potvrdile svoje prisustvo su Boeing, Diamond Aircraft i Lycoming Engines

  • 0
SEGA konferencija Foto: SEGA Southeast Europe General Aviation Conference

Southeast Europe General Aviation (SEGA) konferencija, koja se održava po drugi put u Beogradu od 18. do 20. septembra 2024. godine, privukla je ključne globalne igrače iz sveta avijacije. Ove godine, među glavnim učesnicima ističe se američki Boeing, dok će se prisutnima obratiti i predstavnik novoosnovanog tima za projekte vezanih za veštačku inteligenciju Bele kuće.

Tokom trodnevnog događaja, prvi i drugi dan biće posvećeni B2B sastancima, prezentacijama i panel diskusijama na kojima će se razgovarati o aktuelnim temama, najnovijim tehnologijama, inovacijama i prilikama za razvoj u generalnoj avijaciji. Učesnici će imati priliku da direktno komuniciraju sa ključnim akterima industrije, razmene ideje i započnu nove saradnje, postavljajući temelje za dugoročan poslovni uspeh.

Treći dan konferencije predstavlja vrhunac događaja, gde će biti organizovan airshow na sportskom aerodromu u Ečkoj nedaleko od Zrenjanina. Organizatori SEGA navode da publiku očekuju impresivni letovi i demonstracije koje će oduševiti sve prisutne, čineći ovaj dan nezaboravnim iskustvom i lepim zaključkom ovogodišnje konferencije.

Karte za SEGA konferenciju su trenutno dostupne po promotivnoj ceni i mogu se kupiti na sajtu Pilot Shop. Detaljnu agendu celog dogadjaja možete pogledati na sajtu konferencije www.sega.rs

SEGA konferencija Foto: SEGA Southeast Europe General Aviation Conference

SEGA konferencija, koja će se i ove godine održati u hotelu Hilton, okupiće ključne aktere industrije generalne avijacije iz regiona i sveta. Ovogodišnje izdanje konferencije podržali su i neki od najistaknutijih imena u ovoj grani industrije, uključujući Tempest Aero Group, Concorde Battery, Lycoming Engines, Lear chemical research, Diamond Aircraft, Scan Aviation, Adams Aviation, MIND Aviation, PRDC i Vazduhoplovna akademija Beograd.

Organizatori SEGA navode da prisustvo ovih firmi i institucija potvrđuje stratešku važnost konferencije i značajno doprinosi jačanju saradnje, otvaranju novih tržišta i podsticanju tehnoloških inovacija, postavljajući temelje za dalji razvoj generalne avijacije u regionu i šire.

(Aero.rs)

Video: Prince Aviation Open Day 2023: Sletanje Cessne 172 iz drona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Aero Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>