• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tehnološke inovacije i vazduhoplovni spektakl: Evo šta vas očekuje na konferenciji SEGA 2024 u Beogradu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ključne teme o kojima će biti reči na SEGA 2024 su uticaj trenutnih svetskih događaja na tržište generalne avijacije, izazovi pri pronalaženju i treningu budućih kadrova, te korišćenje veštačke inteligencije u avijaciji

  • 0
SEGA konferencija Foto: SEGA Southeast Europe General Aviation Conference

Po drugi put, Beograd će biti domaćin Southeast Europe General Aviation (SEGA) konferencije, događaja koji okuplja ključne aktere iz sveta generalne avijacije. Ove godine, SEGA konferencija će se održati od 18. do 20. septembra u hotelu Hilton i ponudiće raznovrstan program sa fokusom na inovacije, tehnološki napredak i prilike za umrežavanje. 

Organizatori Southeast Europe General Aviation (SEGA) konferencije obećavaju bogat program tokom prva dva dana sa fokusom na B2B sastanke, panel diskusije i prezentacije. Pored toga, za posetioce je organizovan i airshow u Zrenjaninu.

Ovo je agenda SEGA konferencije:

Ključne teme o kojima će biti reči na SEGA 2024 su uticaj trenutnih svetskih događaja na tržište generalne avijacije, izazovi pri pronalaženju i treningu budućih kadrova, te korišćenje veštačke inteligencije u avijaciji. Među govornicima će biti predstavnici vodećih kompanija, poput Boeing i Diamond Aircraft, dok će stručnjaci iz Concorde Battery Corporation predstaviti tehnološka rešenja za produženje životnog veka avio-baterija.

Treći dan konferencije obuhvata airshow na aerodromu Ečka, gde će vlasnik kompanije Lear Chemical Research demonstrirati upotrebu svog najproznatijeg proizvoda ACF-50. Kompanija Concorde će prikazati kako se održavaju baterije vazduhoplova, dok će sam događaj će biti upotpunjen letovima bespilotnih letelica koje će izvesti Beoavia i Pink Research & Development Center.

SEGA konferencija Foto: SEGA Southeast Europe General Aviation Conference
SEGA konferencija Foto: SEGA Southeast Europe General Aviation Conference

Ovogodišnje izdanje konferencije podržali su i neki od najistaknutijih imena u ovoj grani industrije, uključujući Tempest Aero Group, Concorde Battery, Lycoming Engines, Lear chemical research, Diamond Aircraft, Scan Aviation, Adams Aviation, MIND Aviation, PRDC i Vazduhoplovna akademija Beograd.

Za deetaljnije informacije o agendi i govornicima, možete posetiti stranicu SEGA konferencije.

(Aero.rs)

Video: Balkanski skok prijateljastva 2024: Prvi dan, skakanje iz Mi-17V5 RViPVO

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Aero Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>