• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Posao: Emirates organizuje otvoreni dan za buduće stjuardese i stjuarte u Sarajevu 15. i 29. februara

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ako tečno govorite engleski jezik, timski ste igrač, imate pozitivan pristup, iskustvo u uslužnim delatnostima i najmanje srednju školu, ako ste visoki barem 160 cm ovo može biti šansa za vas

  • 0

Kao što je portal Aero već pisao, avio-kompanija Emirates ove godine će, zbog obnavljanja i proširenja flote, zaposliti još 5.000 osoba za potrebe kabinskog osoblja svojih vazduhoplova.

Ako želite da se oprobate u poslovima u avio-industriji, ako tečno govorite engleski jezik (a znate i još neki - što bi vam bila prednost), stvoreni ste za timskog igrača, sa pozitivnim pristupom, ako ste visoki najmanje 160 cm i možete da dosegnete 212 cm, ako ispunjavate zahteve Ujedinjenih Arapskih Emirata za radnu vizu, ovo je šansa za vas.

Potrebno je da imate barem jednu godinu iskustva u uslužnim delatnostima i najmanje srednju školu. Osim svega pobrojanog, napominjemo da ne smete imati tetovaže koje bi bile vidljive dok ste u uniformi stjuarta ili stjuardese ove kompanije.

Ukoliko ispunjavate sve pobrojane zahteve, predlažemo vam da posetite Otvoreni dan kompanije Emirates koji se u Sarajevu održava  15. i 29. februara u Hotelu Evropa, koji se nalazi u ulici Vladislava Skarića 5.

Kako bi vas kompanija uzela u razmatranje, evo kako treba da izgledate: 

Žene: Od vas se očekuje da budete potpuno našminkani, sa vezanom kosom, obučeni u poslovnu odeću - kostim, kao i da nosite obuću sa visokom petom.

Muškarci: Od vas se očekuje da budete izbrijani, sa kosom uredno podšišanom i očešljanom, da nosite odelo sa kravatom i klasične cipele.

Više informacija o otvorenim danima ovog avio-prevoznika možete naći na njihovoj internet stranici posvećenoj karijerama u kompaniji Emirates.

(Aero.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Aero Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>