• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Take off u Air Serbia: Avio-kompanija poziva studente na dvomesečnu plaćenu praksu tokom leta, ovo su uslovi

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na praksu avio-kompanija poziva studente studenti iz oblasti saobraćaja, mašinstva, ekonomije, prava, organizacionih nauka, bezbednosti i drugih srodnih fakulteta

  • 1
Air Serbia Salinger Igor

Air Serbia objavila je da pokreće program plaćene letnje prakse za studente četvrte godine, master studija, kao i one koji su diplomirali u proteklih šest meseci.

Tokom dva meseca trajanja prakse, izabrani studenti iz oblasti saobraćaja, mašinstva, ekonomije, prava, organizacionih nauka, bezbednosti i drugih srodnih fakulteta "biće u prilici da usavrše znanja stečena tokom dosadašnjih studija i da od stručnjaka zaposlenih u nacionalnoj avio-kompaniji dobiju nove veštine neophodne za struku", navodi avio kompanija.

Kandidati zainteresovani za plaćenu letnju praksu u Air Serbia prijave mogu podneti putem internet sajta kompanije do 4. juna 2024. godine. Program počinje 1. jula, a završava se 30. avgusta 2024. godine.

Air Serbia Salinger Igor

“Moto naše letnje prakse je radi i zaradi i zato pozivamo studente da se upoznaju sa uslovima prakse i već danas prijave. Obećavamo im dva dinamična meseca tokom kojih će se bolje upoznati sa svetom avijacije, steći važna iskustva i nezaboravne uspomene”, kaže Milica Netković, direktorka za ljudske resurse Air Serbia.

Air Serbia navodi da će učesnici programa plaćene letnje prakse simbolično nazvanog Take off tokom jula i avgusta svoja znanja i veštine moći da nadograđuju u različitim organizacionim celinama srpske nacionalne avio-kompanije, među kojima su Letačka operativa, Trening za letačku operativu, Zemaljsko opsluživanje, Tehnika, Bezbednost i usklađenost, Aviation Security, Komercijala i strategija, Pravni poslovi, Finansije, Ljudski resursi, Odnosi sa državnim organima i organizacijama, i drugi.

Prijave su otvorene do 4. juna 2024. godine. Više detalja i uslove možete naći na linku

(Aero.rs)

Video: Posao na 11.000 metara: Kabinska posada Air Serbia na letu Beograd -Pariz

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Aero Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • angie

    23. maj 2024. | 12:40

    Ovo je lepa vest, posebno što će se mladima ovaj rad i iskustvo platiti. Svi znamo koliko je haotično u sezoni kad je broj letova veći od redovnih do charter letova za grupe. Mada je i lepo videti pun aerodrom i ta lica koja jedva čekaju godišnji odmor.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>