Air Montenegro traži novog direktora: Pogledajte da li ispunjavate uslove za vodeće mesto u avio-kompaniji

Vreme čitanja: oko 1 min.

U oglasu se navodi da će prednost na konkursu biti data onim kandidatima koji imaju prethodno iskustvo rada u vazduhoplovnoj industriji

Salinger Igor

Odbor direktora državne kompanije ToMontenegro, koje upravlja avionima Air Montenegro, smenjen je na sednici Vlade Crne Gore koji je održan početkom ovog meseca. Slovenački ekspert Marko Anžur smenjen je sa pozicije direktora avio-kompanije, a vlada sada traži novo lice koje će voditi Air Montenegro.

Prevoznik je objavio oglas za posao u kojem se traži novi generalni direktor. Rok za dostavljanje prijava je do 7. avgusta, a kandidati treba da ispunjavaju sledeće uslove:

  • VII 1 stepen stručne spreme
  • Najmanje pet godina radnog iskustva u stepenu potrebne stručne spreme na rukovodećim pozicijama iz predmetne ili slične delatnosti
  • Znanje engleskog jezika
Salinger Igor

U konkursu objavljenom na sajtu Air Montenegro navodi se da će novi direktor biti angažovan na period od četiri godine. Pravo da se prijave imaju kako građani Crne Gore tako i državljani drugih zemalja.

Prednost na konkursu će biti data onim kandidatima koji imaju prethodno iskustvo rada u vazduhoplovnoj industriji.

Ukoliko ste zainteresovani za vođenje crnogorske nacionalne avio-kompanije i ispunjavate uslove Air Montenegro, uputstvo za prijavu možete pronaći na sajtu ovog prevoznika.

(Aero.rs)